Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
28 Aralık 2023 Perşembe - 05:45

2023 Kudüs raporu açıklandı

"Mescid-i Aksa Tufanı Ekseninde 2023 Kudüs Raporu" başlığıyla hazırlanan raporda, Kudüs'ün Yahudileştirilmesine yönelik çalışmalar, 7 Ekim'de başlayan insanlık dışı katliamlar yer aldı

2023 Kudüs raporu açıklandı

Mirasımız Kudüs Derneği "Mescid-i Aksa Tufanı Ekseninde 2023 Kudüs Raporu" başlığı ile hazırladığı Kudüs raporunu açıkladı. Mescid-i Aksa'nın 7 Ekim'den sonra çok daha fazla zulme uğradığının aktarıldığı raporu açıklayan Dernek Başkanı Muhammet Demirci, İsrail gazetesinin attığı manşete tepki göstererek, "Biz de diyoruz ki Kudüs zaten Müslümanların onlar Kudüs'ü Yahudileştirmeye çalışıyorlar. Kudüs zaten Müslümanların ve İslam'ın" dedi.
Mirasımız Kudüs Derneği tarafından hazırlanan "2023 Kudüs Raporu" Fatih'te bir otelde düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı. "Mescid-i Aksa Tufanı Ekseninde 2023 Kudüs Raporu" başlığıyla hazırlanan raporda, Kudüs'ün Yahudileştirilmesine yönelik çalışmalar, 7 Ekim'de başlayan insanlık dışı katliamlar, İsrail'in Kudüslüler üzerinde uyguladığı hak ihlalleri, baskın, yıkım ve tutuklamalarla derneğin yıl boyunca Kudüs'te yaptığı faaliyetler yer aldı.
Kudüs'teki Müslümanların her gün neredeyse 1 evinin yıkıldığını söyleyen Mirasımız Kudüs Derneği Başkanı Muhammet Demirci, “7 Ekim'den sonra Kudüslülere ve Mescid-i Aksa'ya tarihte görülmeyen saldırı, ihanet yapıldı ve yapılmaya hala bugüne kadar bu saate kadar devam ediyor. 2023 yılında Mescid-i Aksa ve Kudüs'ü Yahudileştirmek için İsrail elinden geldiği bütün gayretleri gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Öncelikle Mescid-i Aksa dışındaki yaşayan liste etrafında yaşayan Kudüslülerden başlayalım. Mescid-i Aksa'nın etrafında 400 bine yakın Kudüslü yaşıyor. Bunların evleri her gün gasp ediliyor. Şunu düşünün Kudüslüler Kudüs'ün normal toplam nüfusu yani Yahudilerle Müslümanlarla olan oran nüfusu yüzde 41. Kudüs'te Müslümanların oranı yüzde 41 ama maalesef sadece Kudüs'ün yüzde 13 üzerinde yaşamaya çalışıyorlar. Geri kalanın tamamı İsrail'in işgali altında veya gasp edilen topraklar veya yerleşim birimlerinin inşa edildiği topraklar. Kudüs'ün yüzde 38'i zaten bu şekilde gasp edilmiş. İsrail de diyor ki 'Kudüs'ün yüzde 90'ı tamamen Yahudi fanatik grupların elinde olması gerekiyor ve Müslümanların bulunduğu toprakların yüzde 10'u geçmemesi gerekiyor. Kudüs'te neredeyse her gün bir ev yıkılıyor. 2023 yılında 281 ev yıkılmış. Böylece Kudüs'ün evleri tek tek yıkılmaya çalışılıyor. 2023 yılında 543 ruhsat talebinde bulunmuş ama sadece 18'ine izin verilmiş. İsrail'in amacı bütün Kudüs'ü boşaltıp Yahudileştirmek” şeklinde konuştu.

"İsrail gazetelerinin 'Türkiye ve Erdoğan ilk Kudüs'ü İslamlaştırmaya çalışıyor'" manşetine tepki
Gazze'de Müslümanların cenazelerinde organlarının olmadığını iddia eden Mirasımız Derneği Başkanı Muhammet Demirci “İkinci sene bir gazete haberinde, manşetinde İsrail'in bir gazete haberinde şu ifadeyi kullandılar. 'Türkiye ve Erdoğan ilk Kudüs'ü İslamlaştırmaya çalışıyor'. Biz de diyoruz ki buradan Kudüs zaten Müslümanların onlar Kudüs'ü Yahudileştirmeye çalışıyorlar. Ve her gün her saat Yahudileştirmeye çalışıyorlar. Kudüs Müslümanların ve İslam'ın. Şu an Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanını hedef almış durumdalar. 'Türkiye Cumhurbaşkanı Kudüs'ü İslamlaştırmaya çalışıyor diye bir haber çıkartmaya çalışıyorlar'. Çok acı bir mesele, İşgal devleti İsrail'in Gazze'de girdiği bölgelerde şehit ettiği Müslümanların organlarını maalesef organ mafyasının, çaldığını Müslüman Gazzeliler söylüyor bunu. Müslümanlara organsız cenaze teslim edildi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir zulüm yapılmadı. O sanırım yapılmayacak. Biz Elhamdülillah çok değerli bir dava için bugün toplanmış bulunmaktayız" dedi.

 
Çevrede 2030 için yol haritası
 
Atatürk Üniversitesine 3 ödül
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özhaseki: 'Türkiye bir deprem ülkesi'
Özhaseki, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu belirterek, “Türkiye’nin ...
Kasım ayı bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Yayın, patent, proje ve firmaları ile bir adım öne çıkan akademisyenlerini ...
2022 Kazanç Yapısı İstatistikleri açıklandı
2022 yılında yıllık ortalama brüt kazanç 144 bin 390 TL oldu. Bu değer, ...
 
Çakır’dan Gazze Duruşu vurgusu
Anadolu Basın Birliği (ABB) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Musa Çakır, ...
Gülçin’e TÜBA Ödülü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşen İlim ...
Lise öğrencilerinden Aile araştırması
Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan ...
 
Uraloğlu ulaşımda akıllı yaklaşımı paylaştı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Günümüzde demiryolu ...
ATAUNİ’de Bankacılık ve Sigortacılık gündemi
2. Uluslararası Finans Bankacılık ve Sigortacılık Kongresi Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde başladı.
YD-ÜFE yıllık yüzde 59,15 arttı
Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE) yıllık yüzde 59,15, aylık yüzde 3,51 arttı.
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri