Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
YSK'dan İspir kararı
YSK'dan İspir kararı
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
DAP’tan tarım liselerine destek
DAP’tan tarım liselerine destek
HABERLER>SİYASET
15 Kasım 2022 Salı - 14:32

Karataş terör saldırısını kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Senarist bellidir, yönetmen bellidir, roller bellidir, sahne de bellidir. Ayan beyan ortadadır ki; bu lanetli saldırı bir dış yapım işidir” dedi.

Karataş terör saldırısını kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Senarist bellidir, yönetmen bellidir, roller bellidir, sahne de bellidir. Ayan beyan ortadadır ki; bu lanetli saldırı bir dış yapım işidir” dedi.
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, İstiklal Caddesi’ndeki hain terör saldırısına sert tepki gösterdi, teröre lanet okudu. Başkan Karataş, “Bu lanetli saldırının kimler tarafından tertip edildiği ve bu kanlı sahnenin hangi ellerce organize edildiği çok açıktır. Türkiye’nin yükselişi, bölgesinde sürekli güç kazanması ve artık dünya üzerinde de oyun kurucu bir rol üstlenmesi, belli ki emperyalist güçlerin karnını çok fena ağrıtmıştır. Eğer bu lanetli terör saldırılarıyla bu ülkenin yükselişinin önüne geçmeyi umut ediyorlarsa çok yanılıyorlar. Çünkü bizim bir ölüp bin dirildiğimizi unutmuşlar. O melun saldırıda kaybettiğimiz her can için ayrı hesap sorulacak, yaralanmış her bir vatandaşımız için ayrı hesap sorulacaktır. Saklandıkları inler başlarında parçalanacak, güvendikleri dağlara kurşundan karlar yağdırılacaktır” diye konuştu.
TÜRKİYE DAĞ BAŞI DEĞİLDİR!
Türkiye’nin teröre karşı verdiği mücadelenin herkesçe bilindiğinin altını çizen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Terörden ve terörist eylemlerden beslenen yarım akıllılar, süreci provoke etmek için olmadık imalarda bulunuyor, kafa karıştırmak için türlü türlü algı oyunları sahneliyorlar. Devletimiz, bu kirli beyinleri elbette sorgulayacak, Türkiye’nin huzur ve istikrar imajını zedelemeye çalışan sosyal medya manyaklarını elbette bozguna uğratacaktır. Kendilerine sanatçı, siyasetçi, aktivist, kanaat önderi, fikir adamı diyen ve asıl amaçları Türkiye’nin yoluna taş koymak olan hainlerin çevreye saçmak istedikleri zillet tohumları elbette yeşertilmeyecek, milletin birlik ve beraberliğine uzanan eller, pek tabii ki güvenlik güçlerimiz tarafından budanacaktır. Türkiye dağ başı değildir, dileyenin atına binip cirit oynayacağı meydan değildir. Bu ülkenin birliği, dirliği ve ulusal bir güvenliği vardır. Her kim ki bu sınırları aşarsa, hain terör saldırılarıyla milletin huzuruna kast ederse, cevabını misliyle alacak ve akıttığı kanda mutlaka boğulacaktır” şeklinde konuştu.
İÇ-DIŞ TEMİZLİK NASIL YAPILIRMIŞ
Hain terör örgütü PKK ve kardeşleri olan ne kadar terör örgütü varsa hepsinin kökünün kazınacağını söyleyen İl Başkanı Naim Karataş; “Bu saldırının nasıl ve nereden tasarlandığı açıktır. Senarist bellidir, yönetmen bellidir, roller bellidir, sahne de bellidir. Ayan beyan ortadadır ki; bu lanetli saldırı bir dış yapım işidir. Bu hain saldırı bizi sindirmemiş, tam tersine güvenlik güçlerimizin azmini ve cesaretini kamçılamıştır. Terörle mücadele elbette devam edecek, dağdaki hainler kadar içimizdeki hainler de, iç ve dış temizlik nasıl yapılırmış, bundan böyle çok daha net görecektir. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 
Çat Tekstil Fabrikası açılışa hazır
 
Göçerler 35 günlük dönüş yolunda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şentop: ‘Milletimiz dostunu düşmanını bilir’
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Terör iki tarafı keskin bıçak ...
TBMM'de bu hafta
TBMM Genel Kurulu, cemevlerine yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Usul ...
Bahçeli’den sert tepki
CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten ...
 
Aydemir ‘Gençler ‘İlk Oyum Erdoğan’a’ kararlılığında’
Milletvekili Aydemir, ‘İstanbul İstiklal Caddesinde meydana gelen patlamada ...
Akdağ: ‘Koalisyonla Türkiye yönetilemez’
Akdağ, “Türkiye koalisyonla yönetilemez. Bir ortaklı şirketlerinde bir ...
Aydemir: ‘Allah razı olsun’ duası bize yeter
Milletvekili Aydemir, 'Bizim bütün derdimiz; ‘Allah razı olsun’ duası ...
 
AK Partili Belediye Başkanları İstişare etti
AK Parti Belediye Başkanları İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı ...
Aydemir TBMM Genel Kurulu’na seslendi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Biz Alevi ile Sünni’yi ...
Aydemir ecdadın şehircilik hassasiyetine dikkat çekti
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri