Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>GUNCEL
14 Nisan 2023 Cuma - 18:31

Erzurum'da AK vizyon, AK tanıtım

Küçükoğlu, 22 yıldır AK Parti ile Türkiye’de büyük değişim ve büyük hizmetler yapıldığına dikkat çekerek 14 Mayıs seçimleri sonrasında daha büyük değişimlerin olacağına vurgu yaptı

Erzurum da AK vizyon, AK tanıtım

9 Nisan Pazar günü aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na ileten AK PARTİ önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye geneli adaylarını kamuoyuna tanıttı. Dün de AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu organizasyonla Erzurum adayları teşkilat mensupları ve vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayları için yapılan karşılama, öğlen saatlerinde havaalanında uzun konvoylar ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.  Adaylar ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte kente gelen AK Parti Erzurum İl Başkan Av. İbrahim Küçükoğlu, büyük bir sevgi seline tanık oldu. Erzurum Havalimanı’ndan şehir merkezine kadar süren uzun konvoy tanıtım toplantısının yapıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne kadar devam etti. Vatandaşların coşkulu tezahüratları ile salona giren İl Başkanı Küçükoğlu, Başkan Sekmen ve Milletvekili Adayları salonda birer konuşma yaptı.

KÜÇÜKOĞLU: “BİZ AZİZ MİLLETİMİZE SEVDALIYIZ”

Tanıtım toplantısında ilk konuşmayı yapan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, 22 yıldır AK Parti ile Türkiye’de büyük değişim ve büyük hizmetler yapıldığına dikkat çekerek 14 Mayıs seçimleri sonrasında daha büyük değişimlerin olacağına vurgu yaptı. ‘Doğru Adımlarla Yola Devam’ sloganı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Türkiye hayallerinin gerçekleşeceğini söyledi. Küçükoğlu, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye’de hayal dahi edilemeyen hizmetler, bugün birer birer gerçekleşti. Bundan sonraki dönemde de daha büyük hedeflerimize ulaşmak için liderimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Burada bulunan tüm adaylarımızla mecliste yerimizi alıp 6-0 olarak seçime damgamızı vuracağız” dedi.

BAŞKAN SEKMEN: “TÜRKİYE’MİZ 21 YILDA ÇAĞ ATLADI”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekme de, “Kurulduğu günden bu yana sadece ve sadece aziz milletimize hizmetkâr olmayı şiar edinen AK Parti’mizle birlikte Türkiye eski Türkiye’nin aksine 21 yılda çağ atladı” dedi. Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Geçmişi sürekli hatırlamakta fayda var. Hastane kuyrukları, suları olmayan şehirler, altyapısı çökmüş kentler, ilaç sıraları, 5 sente muhtaç olan bir ülke ekonomisi, tencere ve kazanı kaynamayan hanelerimiz, işsizlik, umutları bitmiş bir ülke, her şeyi yurt dışından ithal eden ve IMF’nin kucağında inim inim inleyen bir Devlet’ten kendi İHA ve SİHA’sını üreten, kendi otomobilini, kendi gemisini üreten bir güce ulaştık. Bugün Dünya’nın sayılı ekonomileri arasında yer alıyoruz.”

KOCAALİLER: “GENÇLERE GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Gökberk Kocaaliler de, yaptığı konuşmada iki yıl başkanlığını yaptığı gençlik teşkilatına övgüler yağdırdı. Gençlik teşkilatı mensuplarının parti çalışmalarında büyük emekleri olduğunu hatırlatan Kocaaliler, “14 Mayıs seçim çalışmalarında girmedik ev gönül almadık insan bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımızın gençliğe olan güveninin asla boşa çıkarmayacağız. Her bir karışından âlimlerin yer aldığı, nice kahramanların gelip geçtiği kadim memleketimizin güzide erleri, öncelikle gençleri ve en nihayetinde tüm halkımı temsilen çıkmış olduğum bu kutsal yolda gençliğimi beni yetiştiren memleketim için feda edeceğime hazirun önünde söz veriyorum” şeklinde konuştu.

ÇELİK: “SAHAYI HİÇBİR ZAMAN BOŞ BIRAKMADIK”

AK Parti’nin beşinci sıra adayı ve eski Kadın Kolları Başkanı olan Milletvekili Adayı Ayşe Deniz Çelik, konuşmasında kendisinin adaylık konumuna gelmesinde kadın kolları teşkilatlarının desteğinin büyük olduğunu söyledi. Nene Hatun ruhuyla mayalanan Erzurum’un AK kadınlarının, bir an sahayı boş bırakmadığını ve hemen her sokakta çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Çelik, “Kadın kollarımızın AK Parti’nin ilk kurulduğu yıllarda olduğu gibi yine karşılıksız menfaatsiz bu aziz davaya desteğini dün olduğu gibi bugün de devam ettiriyor.  Kadın kardeşlerimizin partimize olan çaba ve destekleri her türlü takdirin ötesindedir. İnşallah mecliste görev alırsam hanım kardeşlerim, şehrimin gözü, kulağı ve sesi olacağım” dedi.

FIRAT: “14 MAYIS’TA YENİ ZAFERLER KAZANACAĞIZ”

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Adayı olan Abdurrahim Fırat ise yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin zor fakat zaferle taçlanacak bir sınav olacağını dile getirdi. Fırat, Türkiye’de insan odaklı hizmet anlayışını şiar edinen AK Parti ile Türkiye’nin üçüncü dünya ülkesi olmaktan çıkıp güçlü bir ülke haline geldiğini kaydetti. Fırat, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti iktidarları bu ülkede hizmetin asıl kime yapılması gerektiğini en iyi şekilde göstermiştir. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı bu aziz yolda yalnız bırakmayacağız. Onun yapmak istediği büyük yatırımlar ve projeler için Lider bir Türkiye için daima Liderimizin yanında olacağız” diye konuştu.

ÖNCÜ: “ENGELLİ BİR BİREY OLARAK ADAYLIĞIMI HAYAL BİLE EDEMİYORDUM”

Eski Aile Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü de konuşmasında engelli bir vekil olarak mecliste engellilerin beklentilerini ve sorunlarını en iyi şekilde dile getireceğinin mesajını verdi. Erzurumlu olmanın bir gurur vesilesi olduğunu ifade eden Öncü, “Şuan duygularımı kelimelerle bile ifade edemiyorum. Vekil adaylığı konumunda bulunmak bile engelli olmam hasebiyle benim için hayaldi. Bugün bu hayalimi Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle gerçekleştirmiş bulunmaktayım. AK Parti’nin engellilere verdiği derin yansıması olarak ta görebilirsiniz” şeklinde konuştu.

ALTINOK: “DURMAK YOL YOLA DEVAM”

“Vakit Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçme vakti… İlk günkü aşk ile 14 Mayıs’ta durmak yok yola devam” diyerek sözlerine başlayan Önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı olan Selami Altınok da, “Cumhurbaşkanımız, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Türk Siyasi Tarihi’nde yeni bir sayfa açacağız. Demokrasi zaferimizle taçlanacak olan Türkiye Yüzyılı’mız bu aziz coğrafyanın da şahlanışı olacak. 14 Mayıs seçimleri sonrasında ülkemizde tahmin bile edilemeyecek büyüme hamleleri gerçekleşecek. 14 Mayıs; Türkiye Yüzyılı’mız ile birlikte Türkiye’mizin şahlanış dönemi, Lider Türkiye dönemi olacak inşallah…” diye konuştu.

 
Depremzede sanatçıdan "Gönül" sergisi
 
‘Cumhur İttifakı’na güvenmeye devam edin’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ramazan ayının son cuma namazı kılındı
Ramazan ayının son cuma namazını kılmak isteyen vatandaşlar camide yoğunluk oluşturdu.
AK Parti Erzurum adayları tanıtıldı
9 Nisan Pazar günü aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na ileten Ak Parti ...
Aile Desteklerinde rekor düzey
Yanık, Türkiye Aile Destek Programı 2023 Mart ayı ödemelerinin başladığını ...
 
'Filistin'i Türkiye'den ayrı düşünemeyiz'
İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskın, Ankara'da İsrail ...
‘Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz’
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistin ...
Erbaş: ‘Allah hainlere fırsat vermesin’
Erbaş, İstanbul’da şehit yakınları ve gazilerle buluştuğu iftar programında ...
 
‘Mescid-i Aksa, Müslümanların harim-i ismetidir’
Erbaş, “Ey zalim, bu azgınlıktan vazgeç. Sırtını dayadığın güç odaklarına ...
MHP 28. Dönem Milletvekili Adayları açıklandı
MHP Erzurum aday listesi; 1 Kamil Aydın, 2 Muhammet Hanifi Macit, 3 Ömer ...
Göğebakan'dan Avukatlar Günü mesajı
Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan, kanun hâkimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri