Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kurt sürüsü ilçe merkezine indi
Kurt sürüsü ilçe merkezine indi
Erzurum’da Jandarmadan kaçak göçmen operasyonu
Erzurum’da Jandarmadan kaçak göçmen operasyonu
Polis kaybolan Lütfü Nalkıran’ı arıyor
Polis kaybolan Lütfü Nalkıran’ı arıyor
Antalya’dan iki kupayla döndüler
Antalya’dan iki kupayla döndüler
Erzurum Valiliği uyardı: Mutluluğa kurşun sıkma!
Erzurum Valiliği uyardı: Mutluluğa kurşun sıkma!

Kadir Sabuncuoğlu

Başkan, İletişimsizlik Kurbanı
16 Aralık 2020 Çarşamba

Erzurumspor’da sular bir türlü durulmuyor.

Önce takımı Süper Lige taşıyan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, ayrıldı.

Dokuz maçta takımın 9 puan toplaması az bulunmuş.

Başkan Hüseyin Üneş ile Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in ortak kararıyla Özdilek’in yerine Hüseyin Cimşir getirildi.

Erzurumspor, Hüseyin Şimşir ile çıktığı Konya, Hatay ve Gençlerbirliği maçlarında sıfır çekti ve kalesinde 6 gol gördü.

Özdilek bıraktığı zaman ligin 17’nci sırasında olan takım, Cimşir ile birlikte ligin en çok gol yiyen takımı oldu ve 19’uncu sıraya düştü.

Tam dokuz maçtan beri galibiyete hasret kalan mavi- beyazlı takımda, sular durulmadığı gibi iyice bulandı.

Şifo’nun ardından bu kez Başkan Hüseyin Üneş, yönetimde bulunan altı arkadaşı ile birlikte istifa etti.

Onursal Başkan Sekmen de, başkan adayları Abiş Hopikoğlu, Ali Demirhan dururken Erzurumspor’da Asbaşkan olarak görev yapan Ömer Düzgün’ü, Başkanlık koltuğuna layık gördü.

Erzurumspor’da esen fırtına, şimdilik durdu gibi.

Kamuoyu, büyük takımlarla oynadığı maçlarda başarılı olan Erzurumspor’un Beşiktaş maçında şansızlığı yeneceğini umut ediyor.

TERS KÖŞE YAPTI

Gelelim 5 Ocak 2019- 14 Aralık 2020 tarihleri arasında görev yapan, Başkan Hüseyin Üneş’in 14 Aralık akşamı düzenlediği veda toplantısına.

Örneğin bir gazeteci olarak ben, kulüp giderlerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını sanıyordum.

Üneş’i dinlerken adeta ters köşe oldum…

Hiçbir geliri olmayan kulübün tüm masraflarını, şimdiye kadar yönetim karşılamış.

Büyükşehir Belediye, sadece Ümraniye maçında 1,4 milyon prim vermiş, birkaç maça da takımı özel uçakla götürmüş.

Hepsi o kadar…

Yine Hüseyin Üneş’in anlatımına göre, Acun Ilıcalı’nın sunduğu 21 Ağustos 2019’da ki Dayanışma Gecesinden toplanan 12 milyon liradan 8 milyon lira Erzurumspor’un kasasına girmiş.

Canlı yayında verilen 4 milyon liralık destek sözü ise yerine getirilmemiş.

Bakalım hangi gazeteci, söz verip, para vermeyen ‘yüzsüzler listesi’ni ele geçirecek ve yayınlayacak.

KİTLESEL İLETİŞİM SAĞLANMALI

Veda toplantısında, Erzurumspor gibi 3-4 milyon taraftarı olan bir kulübün başkanlığını yapan Hüseyin Üneş’in iletişimsizlik kurbanı olduğu da ortaya çıktı.

Hüseyin Üneş, Başkanlığı sırasında ne kendini, ne yönetimini, ne de futbol takımını anlatabilmiş.

Türkiye’nin dev marketlerine meydan okuyan, soyadı gibi ‘düzgün’ bir iş insanı olan Ömer Düzgün, Erzurumspor’u anlatmak için kitlesel iletişim araçlarından mutlaka yararlanmalı.

Erzurumspor’dan günlük haber bekleyen taraftara, ilk günden itibaren gelişmeleri aktarmak için bir ekip oluşturmanın zamanı gelmiş, geçiyor bile.

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
PALANDÖKEN
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kör ölür badem gözlü olur!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri