Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
14 Kasım 2018 Çarşamba - 16:10

Yıldırım Çat için aday olduğunu açıkladı

Mart 2019 yerel seçimleri öncesi uzun yıllar Ak Parti'de değişik kademelerde görev yapan eski gençlik kolları İl Başkanı Özkan Yıldırım Çat ilçe Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Yıldırım Çat için aday olduğunu açıkladı

Mart 2019 yerel seçimleri öncesi uzun yıllar Ak Parti'de değişik kademelerde görev yapan eski gençlik kolları İl Başkanı Özkan Yıldırım Çat ilçe Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

31 mart yerel seçimleri öncesi Ak Parti eski gençlik kolları Başkanı Özkan Yıldırım Çat belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. son olarak Tarım Kredi kooperatifleri Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yapan Yıldırım, aday adaylığı müracaatı için gittiği ilçede vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı. Aday adaylığı müracaatı öncesi esnaf gezisi yapan ve vatandaşlar ile sohbet eden Özkan Yıldırım daha sonra Ak Parti Çat ilçe Başkanlığına geçti. Burada ilçe Başkanı Yavuz Yaşa ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen yıldırım, bir süre partililer ile sohbet etti. Gördüğü yoğun ilgiden dolayı mutlu olduğu gözlenen yıldırım teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmasında "Belediyeciliği Dünya ya gösteren önderimiz liderimiz Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir belediye için Aday oldum. “Hizmet bir yarış işidir. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Makam ve mevki değil ülkeme ve milletime hizmet için aday adayı oldum. Öncelikle Ak partiye gönül vermiş dava arkadaşlarımın aday adayıyım. Görev verilirse tüm Çat halkının adayıyım. Gönül belediyeciliği yapacağız. yapılacak bütün yatırım ve hizmetler halkımızın onayıyla yapılacaktır. Belediyemizin kapısı halkımızın evinin kapısı olacaktır. Bizler partice büyük bir aileyiz. Partimizde bir çok aday adayı arkadaşımız olacaktır. Şüphesiz ki bütün arkadaşlarımızın amacı ak partimizin ak hizmetlerini Çat ilçesine tanıtmak olacaktır. Ben şimdiden bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Görev kime verilirse verilsin adayın arkasında duracağıma ekibim ve şahsım adına söz veriyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sevdiğim sözü ile konuşmamı sonlandırıyorum. "Eğer AK Partiliyim diyorsak bizlere durmak, duraksamak, gaflete düşmek, boşa vakit geçirmek, gönül kırmak, medeniyetimize ve kültürümüze mugayir herhangi bir davranış içinde olmak haramdır." dedi.

İlçe Başkanı Yavuz Yaşa da amaçlarının Çat ilçesinde Ak Partiyi kazandırmak olduğunu belirterek tüm aday adaylarına başarılar diledi. Konuşmaların ardından ise Özkan Yıldırım aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Yavuz Yaşa'ya teslim etti.

 
‘Türkiye sağlık alanında çağ atladı’
 
Eğitimde Demokrasi şöleni
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaşar, Çat Belediye Başkan aday adayı oldu
Çat eski AK Parti İlçe Başkanı Melik Yaşar, AK Parti'den Çat Belediye ...
Keskin, Tortum için aday adaylığını açıkladı
Erzurum MNG İşletme Müdürlüğünü yapmakta olan Bünyamin Tankut Keskin, ...
Çelebi Palandöken için aday adayı oldu
Gürkan Levent Çelebi, Palandöken Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.
 
İş Dünyasından güven açıklaması
DOSİAD: Beklentimiz o ki, İş alemi bu dönemde destek bulacak!
Mali Müşavir olmak büyük avantaj
DOSİAD'ın Belediye için ilginç değerlendirmesi
DOSİAD Sekmen'e destek verdi...
AK Parti’nin Erzurum adayına iş dünyasından destek geldi.
 
Yaralı şahin korumaya alındı
Erzurum'da kanadı kırık halde bulunan yaralı şahin, Büyükşehir Belediyesi ...
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri