Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>SİYASET
10 Ocak 2024 Çarşamba - 01:00

Yerlikaya: 'Taviz vermeyeceğiz'

Sokaklarda suçta kibirlenen ve şehir eşkıyalığına soyunanların devletin demir yumruğuyla karşılaşacağını kaydeden Bakan Yerlikaya, “Kamu düzeninden ve milletimizin huzurundan bir adım dahi taviz vermeyeceğiz.’ vurgusunu paylaştı

Yerlikaya:  Taviz vermeyeceğiz

Sokaklarda suçta kibirlenen ve şehir eşkıyalığına soyunanların devletin demir yumruğuyla karşılaşacağını kaydeden Bakan Yerlikaya, “Kamu düzeninden ve milletimizin huzurundan bir adım dahi taviz vermeyeceğiz.’ vurgusunu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Terörün istismar alanları artık ülkemizde söz konusu dahi değildir. Devletimiz milletiyle bir bütün olmuştur. Peki duracak mıyız? Asla” Dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘10 Ocak İdareciler Günü’ vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen ‘Valiler Buluşması’ toplantısına katıldı. Burada konuşan Bakan Yerlikaya, bulunduğu şehrin kahvehanesinde, parkında, bahçesinde; vatandaşla birlikte bir bardak çay içmeyen, vatandaşın sevinciyle, hüznüyle bir kere bile hemhal olmayan bir valinin asla başarılı olamayacağını kaydetti.

“Hamd olsun bu tehditlerin tamamı yok edildi ve yok edilmeye de devam ediliyor”

Türk milletinin kurduğu cumhuriyetin bir asrı tamamladığını ve bu bir asır içinde Türkiye’nin bekasına, bağımsızlığına ve güvenliğine yönelen tehditler olduğunu kaydeden Yerlikaya, “Hamd olsun bu tehditlerin tamamı yok edildi ve yok edilmeye de devam ediliyor. Milletimizin zenginliği olarak gördüğümüz farklılıklarını, ayrıştırmaya, çatıştırmaya ve huzursuzluğa sevk etmek isteyen hevesler başarıya ulaşamadı ve inşallah ilelebet de başarıya ulaşamayacak. Binlerce yıllık kardeşliğimiz bu hainliklere geçit vermedi. Dini, dili, rengi her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes, bu vatanın asli unsurudur. Bu gerçeği hiçbir güç, hiçbir emel değiştiremez” ifadelerini kullandı.

Saldırılara karşı en güçlü kalkanın devlet ile millet arasında sarsılmaz derecedeki güçlü bağ olduğunu vurgulayan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türk milletiyle birlikte, Türkiye’yi her alanda yüksek hedeflere ulaştıracak Türkiye Yüzyılı’nı inşa ettiklerini dile getirdi.

“NİHAİ HEDEFİMİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’DİR”

Türkiye Yüzyılı’nın aynı zamanda huzur yüzyılı olduğunu kaydeden Yerlikaya, “Huzurun teminatı siz Valilerimizsiniz. 600 bin personeliyle Kara, Mavi ve Siber Vatan’da yılın 365 günü gece gündüz demeden büyük bir inanç azim ve ferasetle çalışan İçişleri Bakanlığı ailesi olarak bizleriz, Hepimiziz. Nihai hedefimiz büyük ve güçlü Türkiye’dir. Bu hedefe de inşallah; bütün kurumlarımızın, bütün yöneticilerimizin fedakârlık ve üstün gayretleriyle ulaşacağız. Terörle, o hainlerin iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle ve suç odaklarıyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek” diye konuştu.

“TERÖRÜN İSTİSMAR ALANLARI ARTIK ÜLKEMİZDE SÖZ KONUSU DAHİ DEĞİLDİR”

Yerlikaya, 40 yılı aşkın bir süredir Türk Milletinin kardeşliğine pusu kuran Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) artık kaybettiğini ve kaybetmeye de mahkum olduğunu vurgulayarak, “Terörün istismar alanları artık ülkemizde söz konusu dahi değildir. Devletimiz milletiyle bir bütün olmuştur. Peki duracak mıyız? Asla. Artık terörün kapımıza dayanmasını beklemiyor, terör tehdidi nereden geliyorsa, nerede bir terörist varsa kaynağında etkisiz hale getiriyoruz. Nihai hedefimiz; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam etmektir” açıklamasında bulundu.

“KAMU DÜZENİNDEN VE MİLLETİMİZİN HUZURUNDAN BİR ADIM DAHİ TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Sokaklarda suçta kibirlenen ve şehir eşkıyalığına soyunanların devletin demir yumruğuyla karşılaşacağını kaydeden Bakan Yerlikaya, “Kamu düzeninden ve milletimizin huzurundan bir adım dahi taviz vermeyeceğiz. Biliyorsunuz sabahta hayır vardır. Şafak sökerken de, gün batarken de bu suç örgütlerine operasyonlar düzenliyoruz. İçişleri ailesi olarak birlikte verdiğimiz bu mücadelenin nasıl kararlı bir şekilde sürdüğünü basın da kamuoyu da bilsin istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Zehir tacirlerini teröristlerle eş değer gördüklerini bildiren Yerlikaya, gençleri zehirlemeye cüret edenlerin hayatını zehrettiklerini ve zehrettirmeye devam edeceklerini kaydetti.

“GÖÇMEN KAÇAKÇILARI ORGANİZATÖRLERİNİN DE HER AN ENSELERİNDEYİZ”

Yerlikaya, 21. Yüzyıl’ın en ciddi küresel güvenlik sorunlarından birinin de göç meselesi olduğunu belirterek, "Göç meselesine yaklaşımımızı; binlerce yıllık medeniyetimiz, tarihimiz ve insanlık anlayışımızla şekillendirdik. İnsanı önceleyen, aynı zamanda kamu düzenimizden ve güvenliğimizden taviz vermeyen bir göç anlayışını hayata geçirdik. Umut tacirliği yaparak insanları kandıran, binlerce insanı göç yollarında ölüme sürükleyen, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine alsa fırsat vermeyeceğiz. Ülkemize girişi, kalışı ve çıkışı yasal yollardan olmayan düzensiz göçmenlere yönelik mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürüyoruz. Göçmen kaçakçıları organizatörlerinin de her an enselerindeyiz” dedi.

 
ATAUNİ’den öğrencilere sınava hazırlık desteği
 
Yılmaz'dan 21 yıllık dönüşüm süreci değerlendirmesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen Büyükşehir önceliklerini paylaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı Erzurum ...
Kurtulmuş: ‘Bütün dünyaya soruyoruz’
Kurtulmuş, ‘“Şu soruyu bir feryat şeklinde bütün dünyaya soruyoruz. Nerede ...
Sekmen: ‘Eser siyasetimiz devam edecek’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Pazar ...
 
Erdoğan: ‘Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından AK Parti Aday ...
Bahçeli: '31 Mart’ta da mutlaka başarılı olacağız'
Bahçeli, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılda dünyaya ...
'Yeni Dönem Erzurum’un Şahlanış vakti olacak'
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Üçüncü dönemimiz inşallah ...
 
Sekmen 3. kez Başkan adayı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Sekmen’in 3. defa AK Parti ...
Gözler Erdoğan'da
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00'te aralarında Erzurum'un ...
Bahçeli: 'Hevesleri kursaklarında kalacaktır’
Devlete ve millete karşı siyaset yapılamayacağının altını çizen Bahçeli, ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri