Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
ETSO'da otomotiv gündemi
ETSO'da otomotiv gündemi
2025 yılı Hanehalkı Tüketim Harcaması verileri açıklandı
2025 yılı Hanehalkı Tüketim Harcaması verileri açıklandı
Erzincan yolu kontrollü olarak trafiğe açıldı
Erzincan yolu kontrollü olarak trafiğe açıldı
Emniyet Müdürlüğü üniversitelileri bilgilendirdi
Emniyet Müdürlüğü üniversitelileri bilgilendirdi
'Sosyal Medyanın Gençler Üzerindeki Etkileri' ele alındı
'Sosyal Medyanın Gençler Üzerindeki Etkileri' ele alındı
HABERLER>BÖLGEDEN
1 Mayıs 2021 Cumartesi - 13:48

Uçar: ‘İşçilerimizin alın teri bizim için kutsaldır’

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Uçar: ‘İşçilerimizin alın teri bizim için kutsaldır’

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.
Uçar; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Bizler, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine inanan ve bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin de mirasçılarıyız. Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın temsilcileri olarak, ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarına, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarına büyük önem veriyoruz.” dedi.
Başkan Uçar sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu çerçevede devletimiz, işçilerimize her şartta ve koşulda destek vermiş ve vermeye de devam etmektedir. Hangi sektör olursa olsun çalışanlarımız, ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibidirler. Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan emekçilerimiz, birlik ve beraberlik içerisinde büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin temel dinamiği olmayı sürdüreceklerdir.
Dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandeminin ortadan kaldırılmasına özellikle işçilerimizin haklarının korunmasına yönelik olarak ilçemizde tüm tedbirleri titizlikte uygulamaya devam ediyoruz.
Yaşadığımız bu zorlu süreçte başta Belediyemiz bünyesinde yüreğini ortaya koyarak çalışan işçilerimizi ve alınan tedbirlere azami derecede riayet eden tüm emekçilerimizi tebrik ediyorum. Daha yaşanabilir bir dünya için özveriyle çalışan ve üreten tüm işçi kardeşlerimin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü gönülden kutluyor, dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği emekçi kardeşlerimize, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu günler diliyorum.”

 
Aydemir: ‘AK Dava emeğe saygı davasıdır’
 
Çomaklı: ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaşar: Emeğe saygı inancımızın gereğidir
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Orhan: Emek Mübarektir
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Emek, çalışma ve gayretin ...
Vali Makas, güvenlik noktalarında denetimde bulundu
Erzincan Valisi Mehmet Makas, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk saatlerinde denetim noktalarını gezdi.
 
Aras’ta su seviyesi yükseldi
Erzurum’da karların erimeye başlamasıyla birlikte su seviyesi yükselen ...
Aşkale’de tam kapanma denetimi
Covid-19 virüsünün mutasyona uğrayan yeni varyantları sonrasında artan ...
Çakır’dan ‘içimizdeki Amerikalılar’ vurgusu
AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, 1915 olaylarına ilişkin iddialar ...
 
Kapıköy Gümrük Kapısı’nda geri sayım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Kapıköy Gümrük Kapısı’nın ...
Ahıska’nın canlı tarihi Seyfet Dursunof vefat etti
Ahıska’nın canlı tarihi Seyfet Dursunof, 96 yaşında Ahıska’da vefat etti.
“Biden Medsamor Nükleer Santralini kapatsın”
Ünsal, "ABD Başkanı Biden 1915 olaylarını 'Ermeni Soykırımı' olarak resmen ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunlu Ayaklar
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri