TRENDYOL 1. Ligde 2025 – 2026 sezonunun ilk hafta karşılaşmaları tamamlandı. 27 golün kaydedildiği haftada 4 maçı, aralarında Erzurumspor’un da bulunduğu ev sahibi ekipler kazanırken, 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Haftada Vanspor ve Keçörengücü deplasmanda maç kazanan iki ekip oldu.
HAFTANIN TAKIMI
1’inci haftada Erzurumspor yeni Transferi Benhur ile kazandığı iki golle haftayı 3 puanla kapatırken, Haftanın takımı, Erzurumspor’un geçen sezonki teknik direktörü Hakan Kutlu’nun çalıştırdığı Vanspor ile 17 yaş ortalamasıyla Erokspor maçına çıkan Adana Demirspor oldu. oldu. Van ekibi 2 – 0 geriye düştüğü Bolu deplasmanında maçı çevirerek 3 – 2’lik skorla 3 puan aldı. Haftanın futbolcusu ise Erzurumsporlu Benhur oldu.
Haftanın en gollü maçları Hatay, Bolu, ve İstanbul’da kaydedildi. Hatayspor evinde Keçiörengücü’ne 3 -1’lik skorla yenilirken, Vanspor – Boluspor maçında 5 gol atıldı. İstanbul’da oynanan E. Erokspor – Adana Demirspor maçı ise 2 – 2’liksonuçla tamamlandı.
1.HAFTA SONUÇLARI
Ümraniyespor 2 – 1 Manisa
İstanbulspor A.Ş. 0 – 0 Serik Spor
Hatayspor 1 – 3 Keçiörengücü
Erzurumspor Fk 2 – 0 Sivasspor
Iğdır Fk 2 – 1 Sarıyerspor
Boluspor 2 – 3 Van Spor
Bandırma Spor 1 – 1 Sakaryaspor
Bodrum Fk 1 – 1 Pendikspor
Çorum Fk 2 – 0 Asf
E.Erokspor 2 – 2 Adana Demirspor