Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydemir: ‘15 Temmuz Milli İrade vicdanının eseridir’
Aydemir: ‘15 Temmuz Milli İrade vicdanının eseridir’
'15 Temmuz'da Halkın ve Hakk'ın gücü tankın gücünü yenmiştir'
'15 Temmuz'da Halkın ve Hakk'ın gücü tankın gücünü yenmiştir'
Oltu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliği
Oltu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliği
Ürüşan'dan 15 Temmuz mesajı
Ürüşan'dan 15 Temmuz mesajı
15 Temmuz şehitleri anıldı
15 Temmuz şehitleri anıldı
HABERLER>BÖLGEDEN
15 Temmuz 2025 Salı - 17:26

Şenkaya Belediyesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şenkaya Belediyesi tarafından şehit aileleri yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Şenkaya Belediyesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Şenkaya Belediyesi tarafından şehit aileleri yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.
Şirankes Yerleşkesindeki Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Şenkaya Kaymakamı Murat Çürük, İlçe Belediye Başkanı Görbil Özcan, İlçe Cumhuriyet Savcısı Ahmet Faruk Gürses, İlçe Emniyet Amiri Hüdaverdi Görücü, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Başaran, Şehit Aileleri, Gaziler, sivil toplum örgüt temsilcileri ile davetliler katıldı.
Şenkaya Kaymakamı Murat Çürük, 15 Temmuz’un milletimizin demokrasi tarihindeki önemine dikkat çekti. Kaymakam Çürük, Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilere minnet ve şükran duygularını iletti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çürük, ''Bu tür etkinliklerin milli dayanışmayı güçlendirdiğini ve devlet olarak her zaman şehit aileleri ile gazilerimizin yanındayız. Birliğimizi, bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi daha da güçlendirelim. Sayın Cumhurbaşkanımızın cesareti, dirayeti, milletimizin feraseti ile darbe gecesi, iç cephemizi, birliğimizi daha da sağlamlaştırarak inşallah şehitlerimizin şehit düştüğü amaçları doğrultusunda bu ülkeyi, bu milleti, bu bayrağı sonsuza kadar yaşatmak için biz de siz de en yakınları olarak inşallah çalışmaya devam edeceğiz. Bu topraklarda 1071'den itibaren şehit düşmüş bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat, afiyetler diliyorum. Her bir gazimizin, her bir şehidimizin emanetine sonsuza kadar sahip çıkacağımızı bir kez daha iletiyor, sizlere saygılarımı sunuyorum." dedi.
Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan ise şehitliğin peygamberlikten sonra gelen en yüksek manevî makam olduğunu vurgulayarak, şehit aileleri ve gazilerin devletin ve milletin gözünde her zaman en kıymetli yerde olduğunu söyledi. Başkan Özcan,''15 Temmuz’un milletimizin iradesi, direnişi ve birlik ruhuyla yazılmış eşsiz bir demokrasi zaferi olduğu vurgulandı. Başkan Özcan, "Dünyanın hiçbir yerinde elinde hiçbir silah olmaksızın tankların, topun üzerine göğsünü açarak giden bir millet bulamazsınız. Kimdir bu millet? Türk milletidir. Gerçekten bu milletin bir ferdi olmak bizim içinde bir şanstır, bir onurdur. İnşallah ecdadın bize miras değil emanet olarak bıraktığı bu toprakları biz de gelecek kuşaklara en güzel şekilde ülkemizi, devletimizi geliştirerek, güçlendirerek bu emaneti bizden sonraki kuşaklara teslim edeceğiz. Şehitlerimizi bir kere daha şükranla ve minnetle anıyoruz. Milli birlik ve beraberliğimiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Allah birliğimizi ve huzurumuzu daim etsin." ifadelerini kullandı.
Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 
Oltu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliği
 
'15 Temmuz'da Halkın ve Hakk'ın gücü tankın gücünü yenmiştir'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliği
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Erzurum’un Oltu ilçesinde ...
Yiğiter: 15 Temmuz Türkiye için bir milattır
Yiğiter, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. ...
Özcan'dan 15 Temmuz mesajı
Özcan, "Hainlerin karşısında her zaman duvar olacağız" dedi
 
Koşapınar'da festival coşkusu yaşandı
Aşkale ilçesine bağlı Koşapınar köyünde geleneksel olarak düzenlenen ve ...
ESKİ'den Horasan'a içme suyu yatırımı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel ...
Dadaş Kaymakam Başkapan göreve başladı
 Emet Kaymakamı Furkan Seyman’ın Elazığ’ın Karakoçan ilçesine tayin olmasının ...
 
Oltu’da çevreci yatırımlar hizmete açıldı
Büyükşehir Belediyesi tarafından Oltu’da yapımı tamamlanan içme suyu arıtma ...
Trabzon-Erzurum karayolunda yeni sürece doğru
Trabzon'da yapımı devam eden ve Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından ...
Yusufeli barajından 8.4 milyarlık dev katkı
Türkiye'nin en yüksek barajı Yusufeli, 3,1 milyar kilovatsaat üretimle ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri