Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
13 Ekim 2019 Pazar - 11:26

‘Özümüz kardeşlik, meşrebimiz birlik ve beraberliktir’

Aydemir, ‘Milletimize özel ve güzide bir mana veren yegane unsur; kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhudur." dedi

‘Özümüz kardeşlik, meşrebimiz birlik ve beraberliktir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Milletimize özel ve güzide bir mana veren yegane unsur; kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhudur. Çanakkale’de en beliğ ifadesini vurgulayan, kaynağı mukaddesat olan bu mana gücünün aşamayacağı engel, yıkamayacağı set yoktur. Barış Pınarı Harekatı bu kudretin tarih önünde bir kez daha kaydedilmesidir’ dedi.
‘ŞÜHEDAMIZIN KUTLU AMACINI DAİM DİRİ TUTACAĞIZ’
Milletvekili Aydemir, ‘Ecdadından aldığı ilham, tarihinden gelen asaletle; İlayı kelimetullah uğrunda can adayarak; ‘Yüce Milletimize kefen biçenin akibeti berbat olur’ hakikatini asrın idrakine bir kez daha belleten şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kutlu amaçlarını diri tutmaya bir kez daha ahdediyoruz. ‘ değerlendirmesinde bulundu.
AYDEMİR’DEN ERZURUM MESAİSİ
Yasama çalışmaları kapsamında Erzurum mesaisinde bulunan Milletvekili Aydemir, Yakutiye’de gerçekleştirilen Muhtarla istişare etkinliğine katıldı. AK Parti il Başkanı Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, AK Parti İlçe Başkanı Recep Aydın, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Fevzi Polat, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Büyükşehir ve Yakutiye Belediye Meclisi üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin yer aldığı toplantıda, temel gündem Barış Pınarı Harekatıydı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü tarihi harekatın muzafferiyetle sonuçlanması niyazlarının yükseldiği toplantıda, şehit ve gaziler rahmet ve minnetle anıldı.
MUHTARLAR ZİRVESİ
Yakutiye Muhtarlar Zirvesi’nde bir diğer gündem ise ilçede 2019 sürecinde öngörülen ve hayata geçirilen yatırımlar, 2020 yılı hizmet hedefleriydi. Toplantıda söz alan muhtarlar beklenti ve taleplerini aktardı, İlçe Belediye Başkanı Mahmut Uçar 31 mart 2019’dan bugüne ilçede kaydedilen yerel yönetim yaklaşımını paylaştı, AK Parti il Başkanı Öz, 2023 vizyonunu değerlendirdi. Milletvekili Aydemir yaptığı sunumda, ilçenin farkındalık odağında kaydettiği gelişmelere ve yerel yönetimlere sağlanan desteklere değindi.
SEKMEN VE UÇAR’A ÖVGÜ
Milletvekili Aydemir, zirve sonrasında yaptığı paylaşımında, ‘Yakutiye İlçemizin 50’ye yakın muhtarıyla bir araya gelip belediyelerimizin çalışmalarını değerlendirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve Yakutiye Belediye Başkanı Sayın Mahmut Uçar’ın, hizmetleri kuşatan anlayışına ilçe belediyelerimizin kucak açan yaklaşımı memnuniyet katsayısını artırdı. Muhtarlarımıza minnettarız. ‘ kaydını düştü.
AYDEMİR TOPTANCILAR SİTESİNDEYDİ
Milletvekili Aydemir, Erzurum saha çalışmaları düzeyinde, daha sonra Erzurum Toptancılar Sitesini ziyaret ederek, sosyal ve ekonomik gündem ve güncele dair değerlendirmelerde bulundu. Site Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Birlik ve yöneticilerle bir araya gelen Aydemir, tüccar kesiminin beklenti ve sorunlarını ele aldı.
BAŞKAN BİRLİK’LE EKONOMİ İSTİŞARESİ
150’yi aşkın toptancının faaliyet verdiği Toptancılar Sitesi istişare ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘Site yöneticisi Mustafa Birlik beyle hem sitenin sorunlarını hem de ‘Biz Türkiye’yiz’ diyerek, Barış Pınarı Operasyonunu konuştuk. Toptancılar Site esnafını ziyaret edip ticari, siyasi gelişmeleri yorumladık. Dadaş meşrepli hemşerilerimin altını çizdikleri vurgu; milletimize kefen biçme hesabı yapanlara dünyayı dar etmek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarlık, onun ufkunda yürümekte kararlılık gösteren esnafımız, müşterek bir duruşla yürekten ‘Biz Türkiye’yiz’ diyorlar. Bu asil duruşu sergileyenlere müteşekkiriz. ‘ dedi.
HINISLIOĞLU’YLA GÜNDEME DAİR
Milletvekili Aydemir Toptancılar Sitesi ziyareti çerçevesinde, ETB eski başkanı İ. Hakkı Hınıslıoğlu’nu ziyaret ederek, il ticaret vizyonu, tarım kesimi beklenti ve öngörüleri kapsamında istişarede bulundu. Hınıslıoğlu’nu, ‘Erzurum ticaretinin, siyasetinin, ziraatinin hafızası’ olarak takdim eden Aydemir, ‘Sayın Hınıslıoğlu’nun 40 yıla yakın yaptığı Ticaret Borsa Başkanlığı birikiminden sürekli istifade ediyoruz. Ziyaret edip son gelişmeleri, Biz Türkiye’yiz’ bağlamında istişare ettik.’ paylaşımını yaptı.

 
Baro'dan Barış Pınarı’na destek açıklaması
 
Şehit babası: “Oğlumun kanı yerde kalmadı”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘O'nun liderliğinden çok şey öğreniyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği ile Türkiye’nin lider ülke klasmanına ...
Aydemir: ‘Dualarımız Mehmetçikle’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Allahım, nusretinle, yardımınla ...
Erdoğan, İşbirliği Konseyi toplantısına katıldı
Toplantıda Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ...
 
Aydın'dan Suriye'ye operasyon değerlendirmesi
Aydın, "İki cephe açma yerine, Allah korusun bir oldu bittiye getirme ...
Başkanlar Palandöken’de buluştu
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Erzurum Büyükşehir Belediye ...
ABD Büyükelçiliğinin 'beğeni'sine tepki yağıyor
Büyükataman, “Bu ‘vatansız’ firarinin yaptığı paylaşımın ABD’nin Türkiye ...
 
Milletvekili Aydemir’e kariyer ödülü
Protokol Dergisi 2019 Kariyer Ödülleri sahiplerini buldu. AK Parti Adıyaman ...
Sekmen’den Şenkaya istişaresi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şenkayalı muhtarlarla bir araya ...
Hayırlı olsun
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni yasama yılına hazırlandı. TBMM'de ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri