Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Aşkale yolunda trafik kazası: 2 yaralı
Aşkale yolunda trafik kazası: 2 yaralı
ESAV'da gençlik buluşması
ESAV'da gençlik buluşması
Sekmen ve Uçar'dan saha incelemesi
Sekmen ve Uçar'dan saha incelemesi
Cezaevi nakil aracı devrildi, 7 kişi yaralandı
Cezaevi nakil aracı devrildi, 7 kişi yaralandı
Erzurumspor’u bekleyen 5 haftalık zorlu fikstür
Erzurumspor’u bekleyen 5 haftalık zorlu fikstür
HABERLER>SİYASET
28 Aralık 2014 Pazar - 15:22

Orhan’dan sosyal belediyecilik atılımı

Aziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köylere hizmet üretmeye devam ediyor. İlçeye bağlı Tınazlı Mahallesi’nde köy konağı ve taziye evi hizmete açılırken, Aşağı Yenice Mahallesi’nde yaptırılan imam evi de tamamlandı.

Orhan’dan sosyal belediyecilik atılımı

Aziziye Belediyesi ilçeye bağlı mahalle statüsündeki köylere hizmet üretmeye devam ediyor. İlçeye bağlı Tınazlı Mahallesi’nde köy konağı ve taziye evi hizmete açılırken, Aşağı Yenice Mahallesi’nde yaptırılan imam evi de tamamlandı. 
Hafta sonu Tınazlı Mahallesi’nde köy konağı ve taziye evi için açılış töreni düzenlendi. Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapılan açılışa, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Köy konağı ve taziye evinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Orhan, ilçeyi bir bütün olarak ele alıp güzel hizmetler gerçekleştirmek için tüm ekibiyle birlikte gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
AZİZİYE'Yİ EL BİRLİĞİYLE KALKINDIRACAĞIZ
Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 69 adet köye de hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan Orhan, “İlçemizle ilgili projelerimizi belli bir plan ve program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Seçim öncesi köylerimize yaptığımız ziyaretlerde hemşehrilerimizin beklentilerini dinledik ve not aldık. Şimdi artık hizmet zamanı diyerek kollarımızı sıvadık. Amacımız ilçemizin merkezine sunduğumuz güzel hizmetleri köylere de yayarak, ilçemizi topyekün kalkındırmak ve güzelleştirmek. İşte bu güzel hizmetlerimizden ikisini Tınazlı ve Aşağı Yenice Mahallelerimizde gerçekleştirdik. Tınazlı’da köy konağı ve taziye evi, Aşağı Yenice’de imam evini tamamladık. Muhtarlarımızla ve hemşehrilerimizle el ele vererek bu güzel hizmetleri gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Mahallesine Köy Konağı ve Taziye evi kazandırılan Tınazlı Mahallesi Muhtarı Şahin Köse ile İmamevi yapılan Aşağı Yenice Mahallesi Muhtarı Cemil Zeyrek de, Başkan Orhan ve ekibine mahallerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Orhan ve beraberindekiler daha sonra mahallelerde incelemelerde bulunarak vatandaşların sorunlarını ve beklentileri dinlediler.

 
Kış sporlarında Palandöken farkı
 
Termalspor 1’inci Lig yolunda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narman’da Ruşen güven tazeledi
AK parti Narman ilçe teşkilatı 5. Olağan kongresi yapıldı.
Doğu Belediyeleri Erzurum'da buluştu
DABBİR’i bölgesel ve il ölçeğinde daha aktif hale getirmeye kararlı olduğunu ...
Üzülmez, Erzurumluların konuğu oldu
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dernek ve sivil toplum örgütlerine ...
 
‘Türkiye büyüyor, Erzurum gelişiyor’
Çığlık,“Erzurum son 12 yılda her alanda kalkınma hamlesini yaşayan bir ...
Alim güven tazeledi
Erzurum Genç Girişimci İşadamları Derneği’nin (ERGİAD) Genel Kurul toplantısı ...
Yakutiye araç filosu güncelleştirildi
Yakutiye Belediyesi hizmet sahasında kullanılan kepçeden, greyder ve kamyona ...
 
Ala’dan siyaset dersi
Ala, siyasetin kurallarına uymadan yola çıkanların hem millete büyük maliyetler ...
Çığlık, Köprüköy'de incelemelerde bulundu
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık Köprüköy’de incelemelerde ...
Yaşasın en güzel benim!
Yaşasın en güzel benim! Dünya haberleri hep siyasi içerikli olacak ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunlu Ayaklar
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri