Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
22 Mart 2023 Çarşamba - 16:28

‘Milletçe, el birliğiyle yaralarımızı saracağız’

Ege Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu, “Milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle milletçe, el birliğiyle yaralarımızı saracağız.' dedi

‘Milletçe, el birliğiyle yaralarımızı saracağız’

Ege Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu, “Milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle milletçe, el birliğiyle yaralarımızı saracağız.' dedi

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu, deprem ve selde hayatını kaybedenler ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma gecesi düzenledi. Anma gecesine katılan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, kimseyi ötekileştirmeden, tüm zorlukların üstesinden geleceğiz” dedi.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nun, deprem ve selde hayatını kaybedenler ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma anısına düzenlediği anma gecesine katıldı. Bine yakın Erzurumlunun bir araya geldiği etkinlikte konuşan Başkan Sandal, “Bin yıllık geleneğimizde bizim değerlerimiz, derdimiz, soframız, kaygılarımız aynı. İhtiyaç duyduğumuz şey Çanakkale ruhunu yeniden canlandırmaktır” dedi.
“Birleşeceğiz ve kenetleneceğiz”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk vekil olduğu Erzurum’un değerli yurttaşlarıyla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Erzurumlular, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, bayrağımız ve milli değerlerimizle ilgili ödün vermeyen yurtseverlerdir. Bizim inancımızda, görüşümüzde kimseyi ötekileştirmek yok. Biz yeri ve zamanı geldiğinde etle kemik gibi kaynaşmasını biliriz. İhtiyaç duyduğumuz şey Çanakkale ruhunu yeniden canlandırmaktır. Hangi ilden, hangi inançtan, görüşten olduğunun önemi yok. Çünkü derdimiz aynı, soframız aynı, kaygılarımız aynı Bin yıllık geleneklerimizde bu vatan dışında yaşayacağımız başka bir vatanımız yok. O yüzden birleşeceğiz, kenetleneceğiz. Bizi ötekileştirmeye çalışanlar, kendi menfaatleriyle ilgili başka gayret içindeler ve bunu asla başaramayacaklar. Biz sevgi, saygı ve dayanışma içinde el birliğiyle her şeyin üstesinden geleceğiz. Bunda en büyük görevlerden biri de Erzurumlulara düşüyor” diye konuştu.

“Saygı ve minnetle anıyoruz”
Ege Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu, “Milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle milletçe, el birliğiyle yaralarımızı saracağız. Defalarca destanlar yazdığımız gibi bugün de yine tüm felaketlerin üstesinden el birliğiyle geleceğiz. Manevi ve milli değerlerimize sahip çıkacağız. Milletçe birbirimizi kucaklayacağız. Ötekileştirmeden ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içinde vatana ve millete hizmet için yarışarak herkese nasıl bir millet olduğumuzu göstereceğiz. Şehitlerimizin kanlarıyla kazandığı bu aziz vatana her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu toprakları bize vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Kuran’ı Kerim Tilaveti okundu. Şehitler ve doğal afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla anıldı.

 
Vali Memiş’ten Ramazan ayı mesajı
 
Orman haftası dolayısıyla ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dayanışma ve yardımlaşmada Ramazan hassasiyeti
Bölge illerinde ağırlanan depremzedeler Ramazan boyunca iftar sofralarının ...
Şehitlerin anısı Asrın Projesi’nde yaşatılacak
Asrın Projesi olarak nitelendirilen Yeni Zigana Tüneli’nin Gümüşhane girişinde ...
Yakutiye’den depremzedelere psikososyal destek
Yakutiye Belediyesince Hatay’da 'Çocuk Etkinlik Programı' düzenlendi.
 
Mart ayında yağan kar çiftçiyi sevindirdi
Erzurum’un Aşkale ilçesinde etkili olan kar yağışı çiftçileri sevindirdi.
Atilla Dölekli hayrına yaptırılan cami ibadete açıldı
Erzurum’un Pasinler ilçesinde 2019 yılında seçim günü trafik kazasında ...
Erzincan yolunda kar ve tipi etkili oldu
Erzincan şehir merkezinde aralıklı yağmur yağışı görülürken yüksek kesimlerde ...
 
Kop Geçidinde kar ve tipi ulaşımı aksattı
Mart ayının sonlarına doğru Bayburt-Erzurum kara yolu üzerinde bulunan ...
İzleyenleri ağlatan belgesel
Uzundere Atatürk İlk ve Ortaokulu Öğretmenleri ile Öğrencilerinin hazırladığı ...
Sayan milletvekili adaylığı için istifa etti
2019 yerel seçimlerinde Ağrı Belediye Başkanı seçilen Savcı Sayan 2023 ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri