Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
84 yıl sonra yeniden hayat buldu
84 yıl sonra yeniden hayat buldu
Jandarmadan tarihi eser operasyonu
Jandarmadan tarihi eser operasyonu
102.4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
102.4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
761 kilogram metamfetamin ele geçirildi
761 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Güzel, Karayazı'da erken teşhisin önemini paylaştı
Güzel, Karayazı'da erken teşhisin önemini paylaştı
HABERLER>SİYASET
31 Ekim 2025 Cuma - 11:57

MHP'den Şehir Hastanesi tepkisi

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, sosyal medya hesaplarından yazılı bir açıklama yayınlayarak Şehir Hastanesi yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

MHP den Şehir Hastanesi tepkisi

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, sosyal medya hesaplarından yazılı bir açıklama yayınlayarak Şehir Hastanesi yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Yurdagül, "Vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayet ve talep sebebiyle olaya bizatihi bizler tarafından müdahale etmek şart olmuştur" dedi.
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum Şehir Hastanesi’nde yaşandığını iddia ettiği usulsüzlükler ve kötü yönetim uygulamalarına sert tepki gösterdi. Yurdagül, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdürlüğü’nün durumu bilmesine rağmen herhangi bir müdahalede bulunmadığını ifade ederek, "Erzurum’a ve Erzurumlu’ya zulmedeni de Erzurum’a kurban ederiz" dedi.
Yurdagül’ün açıklamasına göre; hastanede yolsuzluk, adam kayırma, yüz kızartıcı suçlara göz yumulması ve hastalara kötü muamele gibi iddialar gündemde. MHP İl Başkanı, vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün sessizliği üzerine partinin devreye girmek zorunda kaldığı vurgulandı.
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’ün sosyal medya üzerinden 'Kamuoyunun Dikkatine' başlığı ile yayımladığı açıklama şöyle: "Cumhuriyet tarihinde en büyük ve en kapsamlı yatırımların yapıldığı günümüzde, Cumhur İttifakımız, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde memleketimize hizmet etmek adına var gücüyle çalışıyor ve Erzurum’da bu yatırımlardan nasibini alıyor. Bu hizmetlerden biriside Erzurum’a yapılan Şehir Hastanesidir.
Uzun bir zamandır şehrimize ve hatta bölgemize hizmet veren Erzurum Şehir Hastanesinde yaşanan, hemşehrilerimizi ve duyunca bizleride ciddi anlamda rahatsız eden olaylar silsilesi kamuoyunun gündemini meşgul etmektedir.
"Bizler tarafından müdahale etmek şart olmuştur"
Hastane yönetimi yolsuzluk, adam kayırma, yüz kızartıcı suçlara göz yumma, hastalara kötü muamele başta olmak üzere birçok münferit suçla itham edilmekte ve herhangi bir düzeltme yapılmamaktadır. Bu duruma müdahale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da yapılmadığı için, vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayet ve talep sebebiyle olaya bizatihi bizler tarafından müdahale etmek şart olmuştur.
"Yaşanan olaylar silsilesine kayıtsız kalmamız düşünülemez"
Erzurum’da, Erzurumlu da bizim kırmızı çizgimizdir. Şehrimiz için sağlık alanında bu denli büyük bir yatırımın kendini bilmez birkaç kişi tarafından kötüye kullanılması kabul edilebilir değildir. Yaşanan olaylar silsilesine kayıtsız kalmamız, en başta Erzurumlu hemşehrilerimize olan sorumluluğumuz gereği düşünülemez.
Erzurum Şehir Hastanesi Başhekiminin görev ve sorumluluk alanında yaşanılan olumsuzlukların bize iletildiği gibi il sağlık müdürlüğüne de talep ve şikayet olarak iletildiği, herkesin malumu olmasına rağmen ortada somut bir yaptırımın söz konusu olmaması da ayrı bir aymazlıktır.
"Hiç kimse devlete, millete ait olanı babasının malı gibi kullanamaz"
Hiç kimse devlete ait olanı, millete ait olanı babasının malı gibi kullanamaz. Biz bu duruma gereken müdahaleyi yapar, suçlulara gerekli cezanın verilmesi için tüm yargı yollarını sonuna kadar devreye sokarız.
Bizim, canımız da malımız da Erzurum’a ve Erzurumluya kurbandır. Lakin, Erzurumluya zulmedeni de, Erzurum’a kurban ederiz. Bu böyle biline! Saygı ve hürmetlerimle."

 
Erzurum dış ticaretinde ‘ithalat’ yoğunluğu
 
Güzel, Karayazı'da erken teşhisin önemini paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fırat’tan Sekmen’e Halk Pazarı teşekkürü
Vatandaşın temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine piyasanın altındaki fiyatlarla ...
Tekin gençlik ve eğitim vizyonunu paylaştı
Tekin, "Dünyadaki eğitim sektörüyle herkesin insan haklarına, demokrasiye, ...
Tekin: 'Cumhuriyet Türk Milletinin ortak değeridir'
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Yılmaz işsizlik verilerini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Mevsim etkisinden arındırılmış ...
Aydemir: Türkiye, terörsüz bir bölgenin öncüsü olma kararlılığını göstermektedir
Aydemir, Türkiye’nin terörsüz bir gelecek vizyonuyla, bölgesinde barışın ...
Küçükoğlu: 'Bu kış AK Gençlik ile sıcak geçecek'
K Parti Erzurum İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu, İl Gençlik Kolları ...
 
Sekmen: Bizim derdimiz hizmet
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, devam eden çalışmaları yerinde ...
Sekmen TÜGVA'ya seslendi
Sekmen, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu "Türkiye ...
Tunç'tan üniversite öğrencilerine: 'Gazze' dersi
Bakan Tunç, BM gibi uluslararası kuruluşların Filistin'deki katliamı önleyemediğini ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Seri üretimin vicdanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sonucun Seçimi
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri