Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum asayiş gündemini değerlendirdi
Çiftçi Erzurum asayiş gündemini değerlendirdi
Yusufeli'nde heyelan
Yusufeli'nde heyelan
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
HABERLER>SİYASET
1 Mayıs 2023 Pazartesi - 16:39

Küçükoğlu seçim çalışmalarını değerlendirdi

30 Nisan itibariyle hedeflenenin üzerinde çalışma yaptıklarını anlatan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, özellikle milletvekili adaylarının performansından duydukları memnuniyeti dile getirdi

Küçükoğlu seçim çalışmalarını değerlendirdi

14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken, AK Parti Erzurum İl Teşkilatı ve Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programlarına uyarak çalışmalarını sürdüren milletvekili adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları, ana kademe, kadın ve gençlik kolları ve ilçe yönetimleri adeta rekor çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. 30 Nisan itibariyle hedeflenenin üzerinde çalışma yaptıklarını anlatan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, özellikle milletvekili adaylarının performansından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Henüz seçimlere 14 gün kala Ankara’dan gelen katılımcılarda dâhil 300 ilçe ziyareti yapıldığını söyleyen Küçükoğlu, “Erzurum’un 20 ilçe ve merkezde toplam 42 adet Seçim Koordinasyon Merkezi ve irtibat bürolarımız bulunuyor. Bu merkezlerimiz aracılığı ile il, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlıklarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şu ana kadar 2500’ün üzerinde program hazırlandı ve hiçbir aksilik yaşanmadan bu programlara riayet edilip seçmen taramalarımız yapılmıştır. Türkiye’deki teşkilatlar içerisinde en iddialı seçim çalışmasını yürüttüğümüzü söyleyebilirim. En az bu çalışma kadar tüm programlarımızı seçim yasaklarına kadar tamamlamış olacağız. Rekor çalışmalarımızın meyvesini 14 Mayıs seçimlerinde fazlasıyla alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ERZURUM MİTİNGİ HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Erzurum İl Teşkilatında 5 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Erzurum Mitingi hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Teşkilatlarda hummalı bir çalışma olduğu görülürken İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, en ufak bir aksilik olmaması için en ince detayına varıncaya kadar hazırlıkları bizzat denetliyor. Olimpiyat Millet Bahçesi karşısındaki Yeni Miting alanında yapılacak olan 5 Mayıs mitingine yoğun katılım bekleniyor. İl Başkanı Av. Küçükoğlu yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum’a verdiği değerin göstergesi olarak 5 Mayıs tarihinde Erzurum halkının da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına basacağını söyledi. Küçükoğlu, “Erzurum halkının teveccühü geçmiş yıllardan da daha fazla etkisini gösteriyor. Çünkü halkımız bu seçimin önemini daha iyi anlamış durumda. Yüzbinleri aşan kalabalıkları eminim ki göreceğiz” şeklinde konuştu.

 
Yeni Zigana Tünelinde geri sayım
 
Altınok: Gençlerin teveccühü memnuniyet verici
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Türkiye yüzyılı ile kayıpları geri alacağız’
Önceki dönem AK Parti Erzurum Milletvekillerinden Cumhurbaşkanlığı Eğitim ...
Fırat: Hasta adam artık dirençli
Seçim gezilerini aralıksız sürdüren AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Adayı ...
Cami ne kadar bizimse Cemevi de o kadar bizimdir
Bahçeli, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
 
Küçükoğlu: Dünya liderini en iyi şekilde karşılayacağız
AK Parti İl Teşkilatı Mayıs ayında yapılması planlanan miting hazırlıklarına kilitlendi.
Altınok muhtarlarla buluştu
Erzurum Milletvekili ve Adayı Selami Altınok, dünkü seçim gezisini Çat ve Aziziye’de sürdürdü.
Öncü: ‘Türkiye Yüzyılı Kadınların Yüzyılı olacak’
Milletvekili Adayı Fatma Öncü, seçim ziyaretlerinde gittiği ilçelerden ...
 
Kocaaliler: Gençler Liderimiz Erdoğan’ın yanında
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Gökberk Kocaaliler, dünkü seçim gezisini ...
Öz’den seçim değerlendirmesi
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Erzurum Milletvekili Adayı Mehmet ...
Fırat: Önümüzdeki yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak
AK Parti Aday listesinin açıklandığı günden bu yana, seçim gezilerini ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Direnişin Başarısı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dilimizin Kaybolmakta Olan İncileri: Yanlış Söylenen Atasözleri ve Deyimler
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri