Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>SPOR
10 Ocak 2023 Salı - 11:14

İspir Belediyesi spora yoğunlaştı

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, İspir Belediyesi Spor Kulübü tekvando kursu öğrencilerini antrenmanda ziyaret etti.İspir Belediyesi bünyesinde 2022 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan İspir Belediyesi Spor Kulübü, tekvando kurslarıyla ilçede büyük bir hareket başlattı.

İspir Belediyesi spora yoğunlaştı

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, İspir Belediyesi Spor Kulübü tekvando kursu öğrencilerini antrenmanda ziyaret etti.İspir Belediyesi bünyesinde 2022 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan İspir Belediyesi Spor Kulübü, tekvando kurslarıyla ilçede büyük bir hareket başlattı.
Tekvando kursları, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İspir Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü organizasyon çerçevesinde ilçedeki ilkokul, ortaokul ve lise derecesinde olan öğrencilerin katılımıyla Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda devam ediyor.
Eski milli tekvandoculardan ve Tekvando Federasyonu İstanbul eski İl Temsilcisi Mustafa Bulut önderliğinde yürütülen eğitimlere yoğun bir katılım sağlayan İspirli öğrenciler ilçede büyük bir heyecan uyandırdı.
Spor salonunda eğitimlerine devam eden 4 yüze yakın öğrenciyi İspir Hanımeli Kooperatifi Kurucu Başkanı İpek Merve Coşkun ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, çocuklara ve gençlere büyük bir moral kaynağı oldu. Tekvando kurslarına katılan tüm öğrencileri alkışlayarak selamlayan Başkan Coşkun, onlara hitaben bir konuşma yaptı. Coşkun, konuşmasında şunları kaydetti: “Çocuklar bu salonda ya da diğer salonlarda tekvando kıyafeti olmayan bir tane çocuğumuz kalmayacak.
Önümüzdeki on, on beş gün içerisinde inşallah tıpkı bu yavrularda olduğu gibi, hocanızda olduğu gibi sizlerin de olacak. İçinizden büyük şampiyonlar çıkacak, ben buna inanıyorum. Ben de bu kıyafetleri giyip sizinle beraber antrenmanlara çıkacağım. Hep beraber çalışacağız. İlçe merkezinde de ay sonuna kalmayacak, muazzam bir spor salonunuz olacak, sizin olacak orası. Ailelerinizle beraber, hafta içi hafta sonu belli seanslarda orada antrenmanlarınıza devam edeceksiniz. Yıl içerisinde Türkiye’nin muhtelif yerlerinde şampiyonalara İspir katılacak. Ve ben inanıyorum ki Türkiye şampiyonu, Avrupa şampiyonu, dünya şampiyonu çıkacak bu çocuklarımızın içerisinden. Hepinize başarılar diliyorum. Ne tür eksiğiniz varsa inşallah belediye olarak biz temin edeceğiz. Sonuna kadar arkanızdayız. Hepinizin yüreğinden öpüyorum.”
“ONLAR GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI”
İspir’de oluşturulan bu heyecanın zamanla kar topu gibi büyüyerek geleceğin şampiyonlarını ortaya çıkaracağını ifade eden Başkan Coşkun, “Bu oluşuma destek veren başta İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm velilerimize teşekkür ediyor, ziyaretimizde bizlere eşlik eden İspir Hanımeli Kooperatifi Kurucu Başkanı İpek Merve Coşkun’a ve bizleri konukseverliği ile ağırlayan okul müdürü Adem Çakır Bey’e şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Kulübün tekvando hocalığını yürüten, tekvando sporunun büyük emektarlarından milli sporcu ve Tekvando Federasyonu İstanbul eski İl Temsilcisi Mustafa Bulut, katılımın yoğunluğundan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çok istekli çocukların olduğunu belirten Bulut, İspir’den Avrupa ve dünya şampiyonu çocukların çıkacağını vurguladı.

 
Tarih Yazan Çocuklar Yunus Emre’yi andı
 
Ailesi cenazeyi kabul etmedi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükekşi, Erzurum’u örnek verdi
TFF Başkanı Büyükekşi, ‘Hali hazırda alt liglerde takımlarımızın kamp ...
Aydın süper lig hakemi oldu
Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) genç hakemlerinden Ömer Lütfü Aydın, Türkiye ...
Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar
Türkiye genelinde çeşitli spor branşlarında düzenlenen Okul Sporları müsabakalarına ...
 
TMOK Erzurum’da incelemelerde bulundu
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi heyeti Erzurum’da hız tutkunlarının misafiri oldu.
Öğrenciler Taekwondo’da yarıştı
Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo müsabakaları nefes kesti.
Erzurumspor’da hedef 2. yarıya galibiyetle başlamak
Antalya-Lara, Kundu bölgesinde hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor’un ...
 
Erzurumspor Antalya’da lig hazırlıklarını sürdürüyor
Erzurumspor FK Antalya’da girdiği kamp sürecinde hazırlıklarına yaptığı ...
Spor Toto 1. Ligde 2. Yarı seferberliği
Erzurumspor, Antalya kampında Spor Toto 1 Lig’in ikinci yarısına hazırlanıyor. 
'Erzurum, ülkemizin sporda en iyi üç şehri arasında'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Lisanslı sporcu sayısı 74 ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri