Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Araç üzerinden havai fişek atan konvoya 900 bin lira ceza
Araç üzerinden havai fişek atan konvoya 900 bin lira ceza
Erzurumspor, Konyaspor maçına odaklandı
Erzurumspor, Konyaspor maçına odaklandı
Trendyol 1. Lig: Vanspor FK: 0 - Batman Petrol Spor: 2
Trendyol 1. Lig: Vanspor FK: 0 - Batman Petrol Spor: 2
FB - Beşiktaş derbilerinde en çok görülen skor: 1-0
FB - Beşiktaş derbilerinde en çok görülen skor: 1-0
Türkiye, FIBA dünya sıralamasında 2 basamak yükseldi
Türkiye, FIBA dünya sıralamasında 2 basamak yükseldi
HABERLER>SPOR
13 Ekim 2015 Salı - 13:25

Erzurumspor topbaşı yaptı

Erzurumsporlu futbolculara verilen iki günlük izinin ardından 10’ncu hafta deplasmanda oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlandı.

Erzurumspor topbaşı yaptı

Spor Toto 3. Lig’in 9’ncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Kızılcabölükspor maçının Ankara’daki terör olayı nedeniyle ertelenmesinin ardından BB Erzurumsporlu futbolculara verilen iki günlük izinin ardından 10’ncu hafta deplasmanda oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlandı.

DURMUŞ’TAN TERÖR OLAYLARINA KINAMA

Lig’de namağlup unvanını sürdüren BB Erzurumspor’da Kırkhanspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Besim Durmuş , antrenör Bülent Tuncay, Evrim Esendemir ve kaleci antrenör Rafet Ömür, nezaretinde başladı. BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Ankara’da yaşanan terör olaylarına değinerek, “Ankara’da inanılmaz üzücü terör olayı yaşadık. Bu olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor ve toplum olarak birlik beraberliğimizi pekiştirmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi.

İYİ BİR SERİ YAKALADIK, YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

BB Erzurumspor’un her maça kazanma arzusu ile çıktıklarını belirten Teknik Direktör Besim Durmuş, ”Terör olayı nedeniyle ertelenen ve kendi sahamızda oynayacağımız Kızılcabölük Belediye spor maçımızı önümüzdeki dönem içinde belirlenecek tarihte müsabakayı oynayarak tamamlayacağız. Erzurumspor olarak galibiyetlerle öz güven içinde iyi bir seri yakaladık. Ben camia olarak, takım olarak şehir olarak Kızılcabölük maçına kenetlenmiştik. Bu kenetlenmeyi bozmayacağız. Daha kazanacak çok maçlarımız var. Gidecek daha çok uzun yolumuz var. İnşallah el birliği ile bu standartlarla her hafta iyi oynayarak kazandığımız alışkanlığımızı hem kendi evimiz de hem de deplasmanda üç puana çevireceğiz. Bu yolculuk devam edecek. İnşallah hem lig sonunda herkesin hayal ettiği lige geri döneceğiz. Bunun alt yapısını, camiamız, taraftarımız çok arzuluyor. Bizde oyuncularımızla birlikte layık olmaya çalışacağız. Hedefimizi düşünerek her maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımda bir süre önce Halil , Fatih ve Berkay’ın sakatlıkları vardı. İyileşiyorlar, takım halinde bu gün başlayan idmana katıldılar. Oyuncularımız iki gün izin dönüşünden sonra, Kırıkhan spor maçına aynı istek ve arzu ile hazırlanıyoruz. Tek amacımız iyi oynayarak galibiyet serisini sürdürmek” diye konuştu.

Antrenman öncesi mavi beyazlı futbolcular, yaklaşık yarım saat salonda kondisyon çalıştı. Sahadaki koşu, top kapma ve pas çalışmasının ardından futbolcular, yarı sahada çift kale maçla idmanı tamamladı.

 
13 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
 
HDP Hınıs Belediye Eş Başkanı gözaltında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da 'Kayak Bakım Merkezi' kurulacak
Kayak Federasyonu, Türkiye’de ilk kez TKF Kayak Bakım Merkezi’nin Erzurum’da ...
Avrupalı Gençler Erzurum’da
“Bugünün Gençleri – Yarının İşgücü” farklı Avrupa ülkelerinden gelen ...
Cıbıltepe sezona hazırlanıyor
13 Eylül 2015 tarihinde çıkan yangından zarar gören Sarıkamış 2. Etap ...
 
İlhan Yolkoşusu’nda 2’inci oldu
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘4. Suuçtu-Tümbüldek Yol Koşusu’, ...
Demirhan terörü telin etti
Erzurumspor Başkanı Demirhan, 'Bu saldırılar, birliğimizi ve bütünlüğümüzü ...
Tüm maçlar ertelendi
Tüm resmi ve amatör müsabakalar ertelendi
 
Kaya'ya ‘İki Teker Çok Şeker Projesi’ ödülü
İki Teker Çok Şeker’ projesi kapsamında eğitim gören ve lisanslı sporcu ...
Demirhan: ‘Şeytanın bacağını kırdık’
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, ‘Şeytanın ...
Kıraç: ‘Erzurumspor şampiyonluk yolunda’
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç, BB Erzurumspor’un ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Çilenin Bitmeyeni
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor ve Bilgilendirme Yaklaşımı!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri