Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
29 Eylül 2022 Perşembe - 08:31

Erzurumspor’da tek hedef galibiyet

Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan, 3 puanla küme düşme hattında yer alan Erzurumspor, lige verilen aranın ardından yeni bir çıkış süreci yakalamayı  hedefliyor.

Erzurumspor’da tek hedef galibiyet

Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan, 3 puanla küme düşme hattında yer alan Erzurumspor, lige verilen aranın ardından yeni bir çıkış süreci yakalamayı  hedefliyor. Mavi Beyazılı ekibin evinde oynaşacağı Denizlispor karşılaşması, Erzurumspor için hayati önemde. Henüz 3 puana ulaşamayan, aldığı sonuçlarla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan ekip toparlanma ve Denizlispor’u yenerek taraftarla barışmak peşinde.

YENİ MALATYASPOR, SAKARYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Spor Toto 1.Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. 1 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren kaplanlar Sakaryaspor maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. 1 maçlık kart cezasını tamamlayan forvet oyuncusu Haqi Osman, Teknik Direktör Cihat Arslan’ın şans vermesi halinde Sakaryaspor maçında sahada olacak.
Antrenmanda futbolcuların azmi ve hırsı dikkat çekerken Sakarya maçında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Spor Toto 1.Ligde henüz galibiyet ile tanışamayan Doğu Anadolu ekibi, Sakaryaspor maçında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

GÖZTEPE’DE PENDİKSPOR MESAİSİ SÜRÜYOR

Göztepe, Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 7. hafta maçında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. 1 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak karşılaşma Pendik Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde Göztepe’de hazırlıklar sürüyor. Sarı-kırmızılılar, bugün öğle saatlerinde Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından 5’e 2 pas ve top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışan Göztepeli futbolcular, antrenmanı sonlandırdı.

Öte yandan, Göztepe ile Pendikspor arasında oynanacak mücadelenin hakem kadrosu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre; mücadelenin orta hakemi Burak Pakkan olurken, yardımcı hakemler ise Cem Özbay ve Mehmet Şengül oldu. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yücel Büyük.

KARAVELİ: “BURADA OLMA SEBEBİM ADANASPOR’UN BANA ANLATTIĞI PROJEYE İNANMAM”

Beşiktaş'tan ayrılmanın kendisi için kolay olmadığını söyleyen Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, “Adanaspor’dan gelen teklif neticesinde başkanımızdan izin istedim, o da verdiği sözü tuttu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün burada olma sebebim Adanaspor’un bana anlattığı projeye inanmamdır” dedi.

Spor Toto 1. Lig'de topladığı 7 puanla 12. sırada yer alan Adanaspor, Mustafa Kaplan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Önder Karaveli’yi getirdi. Turuncu-beyazlı ekiple 1 yıllık sözleşme imzalayan Karaveli, bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nde basın toplantısı düzenledi.

“Heyecanı kaybettiğim gün antrenörlüğü de bırakmayı düşünüyorum”

Adanaspor’un hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu dile getiren Önder Karaveli, “Hayatım boyunca inanmadığım hiçbir şeyin içinde olmadım. Ne iş anlamında, ne de özel hayatımda hep inandığım ortamlarda bulundum. Bugün de burada olma sebebim Adanaspor’un bana anlattığı projeye inanmamdır. Furkan Akgül ile Bulgaristan’dayken telefonda görüştüm. Ben o telefon görüşmesi bittiğinde açık söylemek gerekirse Adanaspor’da olmaya karar vermiştim. Asıl kararı ise 1 sonraki güne bıraktık. Ben kendi adıma kararı vermiştim, çünkü beni heyecanlandırdı. O heyecanı kaybettiğim gün antrenörlüğü de bırakmayı düşünüyorum” diye konuştu.

“Tek isteğimiz Adanaspor’un iyi olması”

Beşiktaş’ta yaşadığı süreçten de bahseden Karaveli, “Ben bir gün tesise sabah U19 Teknik Sorumlusu olarak girdim. Akşamında A takım teknik sorumlusu olarak ayrıldım. Başlangıcı böyle oldu. İnsanın taraftarı olduğu kulübü çalıştırması kadar zor bir şey yoktur. Bir yandan güzel ama bir yandan da zordur. Adanaspor ile ilgili de benim talip olduğum şey burada çok genç bir takım var. 23.7 yaş ortalaması olan bir takım var. Bu benim için harika bir şey. Genç oyuncuları ve ülkenin gençlerini seviyorum. O gençlerin enerjisini doğru oyuna çevirebilirsek çok daha farklı durumlar, sonuçlar ortaya çıkacaktır. Ben ve beraber çalışacağımız arkadaşlarımızın tek düşündüğü şey Adanaspor’un iyi olması. Tek isteğimiz bu” ifadelerini kullandı.

“Ahmet Nur Çebi’ye çok teşekkür ediyorum”

Adanaspor’a gelirken Beşiktaş’tan ayrılmanın kolay olmadığını aktaran Önder Karaveli, “Biz sezon başında Ahmet Nur Çebi başkanımızla bu görev için konuşurken o da benim teknik direktörlük ile ilgili isteğimi biliyordu. Karşılıklı mutabık kaldığımız bir konuydu. ‘Eğer hocam bir gün bir takım teklifte bulunur, bu da hem seni hem de bizi mutlu ederse bu izni sana vereceğiz’ demişti. Bu konuda aylar öncesinden anlaştığımız için Adanaspor’dan gelen teklif neticesinde başkanımızdan izin istedim, o da verdiği sözü tuttu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, taraftarların tekrar Adanaspor maçlarına gelmeleri için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

OSMAN ÇELİK: “İLK İKİ SIRANIN İÇERİSİNE GİRMEK İSTİYORUZ”

Samsunspor’da takım kaptanı Osman Çelik, bir an önce seri galibiyetler alıp, ilk iki sıra içerisine yerleşmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunspor’da takım kaptanı Osman Çelik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sakatlığını atlatarak takımla çalışmalara başladığını ifade eden Çelik, Bandırmaspor mücadelesini kazanmak için mücadele edeceklerini vurguladı.

“Seri galibiyetler alıp, hedefimiz olan ilk sıra içerisine girmek istiyoruz”

Sakaryaspor galibiyetinin ardından Bandırmaspor engelini de 3 puanla geçmek istediklerini belirten Osman Çelik, “Sakaryaspor maçı bizim için çok önemliydi. Kırılma maçı gibi bir maç oynadık. Saha içinde olmuşum, dışında olmuşum benim için çok fark etmiyor. Önemli olan Samsunspor’un başarısı. Kulübede de olsam, sahanın içinde de olsam, tribünde de olsam elimde ne geliyorsa yapıyorum. Her yerde arkadaşlarıma gerekli desteği veriyorum. Galip geldiğimiz için mutluyduk. Nerede olursam olayım Samsunspor’a yardım etmeye çalışacağım. Bugün itibariyle idmana başlıyorum. Hafta sonuna kadar hazır olacağımı düşünüyorum. Bandırmaspor deplasmanı zor bir deplasman. Atmosfer ve saha şartları zorlu ama başımıza bunları ve ligi bilen bir hocamız geldi. Bu bizim için artı. Biz de Sakaryaspor maçında aldığımız galibiyetin moral ve motivasyonuyla Bandırmaspor maçından iyi bir skor ve sonuçla döneceğimizi ümit ediyoruz. Bu ligde 2-3 maçlık galibiyet serisi yapan hemen üst sıralara tırmanıyor. Üst sıralarla aramızda pek bir puan farkı yok. Bir an önce seri galibiyetler alıp, hedefimiz olan ilk iki sıra içerisine girmek istiyoruz” dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ’NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TAŞKIN AKSOY OLDU

Gençlerbirliği, Metin Diyadin’den boşalan teknik direktörlük görevine Taşkın Aksoy’u getirdi. Aksoy, düzenlenen törenle 1+1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Taşkın Aksoy oldu. İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreni ile Aksoy, 1+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Niyazi Akdaş: “Hocamıza güveniyoruz”

Kulübün eski altyapı sorumlusu Taşkın Aksoy’a şimdi Gençlerbirliği A takımını emanet ettiklerini belirten Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, “Taşkın hoca bizim eski hocamız. Çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir insan. Üstelik kulübümüzden etik olmayan bir şekilde ayrılması bizi o zaman da üzmüştü. Bu birliktelik onun telafisi gibi oluyor. Hocamıza güveniyoruz. Kendisi ile şimdi de 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Hocamız bizim yardımcı hocalarımız ile çalışacak. O bakımdan daha da ekonomik bir şartlarda bu işi çözmüş olacağız” ifadelerini kullandı.

“Bu kulüp sırf benim kulübüm değil”

Transfer yasağını sezonun devre arasına kadar kaldırmayı planladıklarını aktaran Akdaş, “Transfer yasağını kaldıramayacağını anlayınca arkadaşlarım ile yeni bir genel kurul yapma kararı aldık. O doğrultuda genel kurul gerçekleştirdik. Arkadaşlarım bu transfer yasağını kaldıracağına inandıkları için aday oldular. Maalesef kaldıramadılar. Ben Gençlerbirliği’ni seven bir insanım. Taraftarken de yönetimde bulunduğum zamanlarda da elimden gelen katkıyı vermeye çalıştım. Transfer yasağını kaldıracağımı tahmin ediyorum. Fakat bu kulüp sırf benim kulübüm değil, Ankara’nın değerli bir markası. Herkesin sahip çıkması gerekiyor. Cumhuriyetten önce kurulmuş, elit bir kulüp. Dolayısıyla yardım alamamayı yadırgıyorum. Bu sezon transfer tahtasını ocak ayına kadar kaldırmaya muvaffak olursak takıma yeni takviyeler gerekiyor. O takviyelerin kalitesine göre de bizim ligdeki durumumuz belli olur. Benim bu yıl değil ama önümüzdeki yıl hedefim play-off” değerlendirmesinde bulundu.

Taşkın Aksoy: "Uyum süreci yaşamayacağımızı düşünüyorum"

Transfer yasağı sebebiyle kadrosunda değişikliğe gidemeyen başkent ekibinin oyuncularının altyapıdan olması ile uyum süreci yaşamayacaklarını kaydeden Teknik Direktör Aksoy, “Takım tanıdığım oyunculardan oluşuyor. Çoğu altyapı oyuncumdu. O yüzden uyum süreci yaşamayacağımızı düşünüyorum. Ekip, altyapıdan hocalarımdı. Heyecanlıyım. Hep beraber birlik ve beraberlik oluşturarak hedeflerimize ulaşırız” diye konuştu.

 
Bahçeli: 'Türk Milleti tek yürektir'
 
Yanık’tan destek tutarı müjdesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor–Denizli maçını Tonusluoğlu yönetecek
Erzurumspor’un 3 Ekim Pazartesi günü evinde oynayacağı Denizlispor karşılaşmasını ...
Dünya şampiyonu Kırtepe Erzurum’u gururlandırdı
Samsun’da düzenlenen Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nda Erzurum Büyükşehir ...
Akdaş: 'Erzurumspor’a dava açmayı düşünüyorum'
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Erzurumspor, Galatasaray ve ...
 
'Gönüller yapmaya geldik'
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Toplumlar ve milletler ...
3. Macera Off-Road Oyunlarında geri sayım
Erzurum’da 15-16 Ekim’de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Uluslararası Erzurum Büyükşehir ...
Dadaş Atlı Cirit Spor Kulübü 1. Lige yükseldi
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, Atlı Cirit Türkiye Finali ...
 
14 Kulüp Short Track Federasyon Kupası için yarıştı
Türkiye Short Track Federasyon Kupası, Erzurum Palandöken Buz Pateni Pisti'nde ...
U14 Milli Takım bölge seçmeleri Erzurum'da başlıyor  
6 Eylül-10 Ekim 2022 tarihleri arasında Erzurum'da oynanacak 1. etap maçları ...
Erzurumspor 16’ıncı sırada
Spor Toto 1. Lig takımlarından Erzurumspor, ligin en değerli kadrosuna ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri