Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
23 Eylül 2020 Çarşamba - 14:02

Erzurum’da Avrupa Spor Haftası etkinliği

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum’da Havuzbaşı Kent Meydanı’nda sporcular tarafından gösteri düzenlendi

Erzurum’da Avrupa Spor Haftası etkinliği

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum’da Havuzbaşı Kent Meydanı’nda sporcular tarafından gösteri düzenlendi. Törene katılan Erzurum Valisi Okay Memiş, sporcularla birlikte masa tenisi oynadı, etkinliklere destek verdi.

Erzurum Havuz Başı Kent Meydanında organize edilen 23-30 Eylül tarihleri arasında organize edilen Avrupa Spor Haftası Etkinliğine Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. Pandemi kurallarına göre yapılan etkinlikte sporcuların gösterileri nefes kesti. Etkinliğe Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Antrenörler, sporcular ve etkinliği izlemeye gelen vatandaşlar katıldı.

Gösterileri yerinde izleyen Erzurum Valisi Okay Memiş gösteriye katılan branşları gezerek onlara moral verdi, sporcularla basket attı, masa tenisi, ayak voleybolu oynadı, curling topu attı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil etkinlik kapsamında bir konuşma yaparak, “İçinde bulunduğumuz Pandemi sürecini göz önünde bulundurarak, kısa hazırlanan ve program 81 ilde eş zamanlı olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında yapılan Avrupa Spor Haftası etkinliği hem kamu oyuna, hem de salgın dönemde spordan uzak kalmış vatandaşlara spor etkinliğini belleklerimizde yeniden canlandırmak amacıyla bu gün bizler de Erzurum’dan katkı veriyoruz. Sizlerin de takip ettiği gibi Pandemi sürecinde Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, spor her yerde, spor sokağı, balkonlar sizin etkinlikleri ile spor ailesi olarak sporun yaygınlaşması, sağlıklı bir yaşam için etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Pandemi sürecinde sizlere 8 branşta Avrupa Spor Etkinliği katkı sunmak için kamu oyuna duyurmak için bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz" dedi.

Erzurum Valisi Okay Memiş ise “Kış sporları başta olmak üzere kayakla atlama ve diğer spor dallarında Erzurum olarak çok iyiyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı alanlar çok iyi, aynı zamanda da Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait spor tesisleri harika. Erzurum’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezlerimiz bulunmaktadır. Avrupa’nın 2100 metrede yükseklikteki tek yüzme havuzu bizde bulunuyor. Almanlar, İtalyanlar, Slovaklar, İsviçreliler Erzurum’a gelen kampa giriyorlar. BB Erzurumspor Süper Ligde onları da tebrik ediyorum. Doğa olarak muhteşem, Türkiye çapında profesyonel dağcılarımız var. Erzurum kış turizmi canlandırmak amacıyla bir milyon turist çekiyoruz. Narman peri bacalarımız bulunmaktadır. Tortum ilçesinde bulunan Tortum Şelalesini yeniledik. Avrupa Spor Haftası içerisinde bulunduğumuz için arkadaşlar farkındalık yapmak için sporcularını buraya getirdiler. Ben mümkün olduğu kadarıyla spor yapmaya gayret ediyorum. Pandemi sürecince kişiler bireysel spor yapmaları çok önemli. Tedbir alındıktan sonra her türlü spor yapılabilir. Emeği geçen her kese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Özdilek: ‘2 golümüzü saymadılar’
 
Güneyce katliamının acısı dinmiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağlık Hak Sen’den tepki
Sağlık Hak Sen Erzurum Şube Başkanı ve Haksen Konfederasyonu Erzurum İl ...
AK Parti’den sağlık hizmeti
AK Parti Dış ilişkiler Başkanlığı, “Yeni Koronavirüs Salgınının Gelişim ...
HAKSEN’den İHA’ya teşekkür ziyareti
Haksen Konfederasyonu Kadın Komisyonu Erzurum İl Başkanı Fatma Kılıç beraberinde ...
 
Hayvan sevgisi sayesinde veteriner hekim oldu
Atatürk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun olan Veteriner Hekim ...
GSİM’de bağımlılıkla mücadele eğitim semineri
Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında, Erzurum Gençlik ve ...
AÇSHB’den ‘Ergen Rehberi’
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, koruyucu aile hizmet modelinden ...
 
Oltu Devlet Hastanesinde Keskin dönemi
Oltu Devlet Hastanesi Müdürü Murat Katal’ın görevinin sona ermesinin ardından ...
Ödülünü Dadaş Tatlısu’dan aldı
Ekonomi Editörü Ali Canberk Özbuğutu, ödülünü Başakşehir Erzurumlular ...
'2030 Engelsiz Vizyon Belgesi' hazır
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engellilerin eşit vatandaşlar ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri