Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
HABERLER>SPOR
20 Eylül 2021 Pazartesi - 15:25

Bilazer: ’Erzurumspor en üst lige yakışan bir takım’

Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu

Bilazer: ’Erzurumspor en üst lige yakışan bir takım’

Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer açıklamalarda bulundu. Mavi Beyazlı ekibin TFF 1’inci Lig başlangıç sürecini değerlendiren Bilazer, ‘Şehrin hem maddi hem de manevi desteğine çok ihtiyacımız var. Takımın saha içindeki gösterdiklerine bakarsak ilerleyen haftalarda bu takım bu ipi göğüsleyecek diye düşünüyorum.” dedi.

TAMIMIZDAN MEMNUNUZ

Bilazer yaptığı açıklamada, ‘Son iki üç yıl içinde en üst seviyeye çıkıp tekrar TFF 1. Lig’e indik. Bunu kaldırabilmek çok kolay bir şey değil. Hem psikolojik hem maddi tahribatı bir kulüp için inanılmaz bir külfet. Buraya geldiğimde birçok şeyi değiştirmek zorundaydım çünkü duyguyu, coşkuyu değiştirmek zorundaydım. Eski kadroyu azaltıp yeni bir yapı kurmak zorundaydık. Çünkü iki yıldır bu süreç birtakım ilişkileri dejenere etti. Bunu ortadan kaldırmak zorundaydım ki şu anda bu ortamdan oldukça memnunum.’ ifadelerine yer verdi.

OYUNCUDAN FAYDALANMAK KOLAY DEĞİLDİR

‘’Futbolun 90 dakikadaki değişkenliklerine cevap verecek oyuncu profiline ihtiyacımız vardı. Bunları aşağı yukarı biraz istediğimiz gibi olmasa da genelde yüzde 80 istediğimiz şekilde aldık. ‘ değerlendirmesinde bulunan Bilazer, ‘Her şeyi istediğin gibi oluşturma şansı çok zor. Oyuncuyu katmak değil oyuncudan faydalanmak kolay işler değildir. Biz oyuncu katmaktan da öte ondan nasıl faydalanırız üzerine daha çok gittik. Hala daha optimal seviyede değiliz ona gelmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Bunun sebebi sezon başı takım kampa başladığında genç takım oyunculardan başladık. Transferin sonuna doğru istediğimiz sayısal kadroyu oluşturabildik. Nitelik olarak belki bazı mevkilerde sıkıntılarımız olsa bile şu anda nicelik olarak iyi durumdayız.” dedi

KÖTÜ BAŞLADIK, 4 MAÇ KAZANDIK

Bilazer, ‘“Kötü başladık ama sonra 4 maç kazandık. Ümraniyespor maçını iyi oynadık ama kazanamadık. Takımın en azından hissettirdiği şeyler iyi ama bu maçı kazansak dahi bir sezona nasıl başladın değil nasıl bitirdiğini önemlidir. Çok uzun yolumuz var ve daha başarmamız gereken çok şey var. Bu takım çok şey vaat ediyor. Şehrin hem maddi hem de manevi desteğine çok ihtiyacımız var. Takımın saha içindeki gösterdiklerine bakarsak ilerleyen haftalarda bu takım bu ipi göğüsleyecek diye düşünüyorum.” kaydını düştü.

ERZURUMSPOR’U FUTBOLDA AVRUPA HARİTASINA YERLEŞTİRMEMİZ LAZIM

“Erzurumspor her zaman bu ülkede en üst lige yakışan bir takım. Erzurumspor’u futbolda Avrupa haritasına yerleştirmemiz lazım. ‘ vurgusunda bulunan Bilazer, ‘Sivasspor, Malatya ve Kayseri bir şekilde Avrupa’ya gitti. Sivas bu noktada iyi organizasyon kurdu. Erzurumspor onların başardığının daha fazlasını başaracak bir potansiyele sahip. Sadece adımlamayı doğru yapmak lazım. Herkes her şeyin çok iyi olmasını istiyor. İki, üç yıl içinde hırpalandık, yıprandık. Hakem hatalarında ve yanlış transferler olmuş olabilir ama küme düşünce hedefimize bir şekilde ket vurdu.” açıklamasında bulundu.

AYAĞA KALKTIK ŞÜKÜR

Bilazer, ‘Buradan ayağa kalkmak kolay bir şey değildir. İki defa ayağa kalktık inşallah bu sene üçüncüsü olacak. Doğru yapıyı aşağı yukarı kurduğumuzu düşünüyorum. Biz burada her şeyi samimiyetle inanarak yapmaya çalışıyoruz. Erzurumspor’a yakışan en doğru oyuncuyu katmaya çalıştık. Bu takım başarır ya da başaramaz çünkü futbolda hiçbir şeyin garantisi yoktur. Şartları, koşulları ne kadar sıkıntılı olsa bile şampiyonluğu getirecek oyuncular üzerine plan yaptık ama bazıları olmadı. ‘ dedi.

ÜMRANİYE MAÇI

Bilazer, ‘Ümraniye maçında sahada çok şey yapmamıza rağmen maçı hakem yönetimi sebebiyle kaybetmemiz yetmiyor gibi oynayacağımız sonraki maçlar üzerinede etki edilmiştir. Erkan hocanın atılması ve sonrasındaki verilen ceza bunu iddaa olmaktan çıkartıp ispata dönüştürmüştür. Hocamızın aldığı bu ceza kabul edelimez. Küfür hakaret olmayan, tüm ülkenin gözü önünde cereyan eden olaylarda hocamıza 3 maç ceza verilmesi haftalardır öngördüğümüz tutumların birer birer gerçekleştirildiğinin kanıtıdır. Türkiye’de hakemler kendilerine nerden zarar geleceğini, ‘’bunun içinde Erzurumspor’un olmadığını iyi biliyorlar.’’ Hata ile kasıt arasındaki farkı görebiliyoruz. Kasıtlı yapılan tüm bu hataların karşısında dim dik duracağımızı ve camiamızın hakkını sonuna kadar savunacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Bizim tek istediğimiz düzgün işleyen adaletli bir sistemde yarışmak.’ mesajını paylaştı.

 

 
ATAUNİ’den Dünya Temizlik Günü etkinliği
 
Nöbetteki aileler, çocuklarını PKK’dan almakta kararlı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaeli Erzurumlular Derneği’nden cirit şöleni
Erzurumlular Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği ...
Erzurum Masterlar koşu grubundan bölge tanıtımına destek
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde ilçenin turizm potansiyeline dikkat çekmek ...
Olimpik sporcular artık ATAUNİ’de testten geçecek
Türkiye Buz Pateni Federasyonu ve Atatürk Üniversitesi, Buz pateni olimpik ...
 
Akbaşlı: 'Erzurum deplasmanı zor bir deplasman'
TFF 1. Lig'in 6. haftasında Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalan Adanaspor'un ...
Off-road yarışları nefes kesti
Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen 2. Uluslararası Macera ...
GSİM’den Milli Takıma motivasyon desteği
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen U20 Yaş ...
 
Arat’tan kırmızı kart tepkisi
TFF 1. Lig’in 6. haftasında Eyüpspor evinde BB Erzurumspor’a 1-0 mağlup ...
Şimşek: ‘Galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz’
BB Erzurumspor Teknik Sorumlusu Mehmet Şimşek, Eyüpspor karşısında alınan ...
Erzurumspor sabretti, kazandı: 0 - 1
Deplasmanda Eyüpspor’u 1-0 yenen Erzurumspor puanını 12’ye çıkardı.
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri