Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SİYASET
30 Mart 2023 Perşembe - 01:04

Bahçeli: 'Gayret bizden Tevfik Allah’tandır'

Bahçeli, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayının belli, kararının net olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, Milletvekili Genel Seçiminde, üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak” dedi.

Bahçeli:  Gayret bizden Tevfik Allah’tandır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayının belli, kararının net olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi, Milletvekili Genel Seçiminde, üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine 47 gün kalmıştır. Yüksek Seçim Kurulu Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanlığı Seçimine katılacak dört adaydan oluşan geçici listeyi yayımlamıştır. Süreç ilan edilmiş seçim takvimine uygun şekilde ilerlemektedir. Seçime katılacak partiler belli olmakla birlikte hazırlanmış ittifak protokolleri de sırasıyla YSK’ya sunulmuştur. Bilindiği gibi Cumhur İttifakı çatısı altında 4 parti yer almıştır. Bu kapsamda üzerinde uzlaşılan ittifak protokolü 24 Mart 2023’te YSK’ya teslim edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhurbaşkanlığı Seçiminde adayı belli, kararı nettir. Nitekim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bütün imkan ve inancımızla Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi hususunda kesintisiz sürdürülen mücadele devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“Son günlerde bilhassa MHP ile AK Parti arasında ortak liste yapılacağı, kamuoyunda tartışma konusu, hatta polemik malzemesi haline getirilmiştir”

MHP ve AK Parti arasında ortak liste yapılacağı şeklinde bir tartışma konusu çıkarıldığını vurgulayan Bahçeli, “Son günlerde bilhassa MHP ile AK Parti arasında ortak liste yapılacağı, bu kapsamda yerli yersiz, maksatlı maksatsız pek çok iddia ve ifade kamuoyunda tartışma konusu, hatta polemik malzemesi haline getirilmiştir. Üstelik kara kampanya üretim ve servisi cesamet kazanmıştır. Cumhur İttifakı’nı oluşturan 4 partiden 2’si olan; Yeniden Refah Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin kendi parti logoları ve adaylarıyla seçimlere katılacağı da yakın bir tarihte ilgililerin beyanıyla tescillenmiştir. Elbette bu takdir ve tercih mezkur partilerin kendi bileceği bir şeydir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni zor durumda bırakmak, heyecanıyla birlikte 54 yıllık dev mazisini ve müktesebatını yok saymak amacıyla bazı çevrelerin algı çalışmaları yaptığı, fitne ve tezvirat yaydığı objektif değerlendirme yapabilen ve vicdan sahibi herkesin malumudur. Cumhur İttifakı’nın ahlakı, ilkeleri ve gelecek hedefleri siyasi namusumuza emanettir. Bu emanet mutlaka korunacaktır. Ancak fırsatçılar, partimizi küçük görme yanlışına düşen sözde yazar, çeyrek aydın ve zillet siyasetçiler ciddiye alınmayacak, hiç de itibar edilmeyecektir” ifadelerine yer verdi.

“MHP, Milletvekili Genel Seçiminde, üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak”

MHP’nin seçimlere kendi amblemi ile gireceğini belirten Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nı teşkil eden 2 partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları söz konusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Genel Seçiminde, tüm seçim çevrelerinde olmak suretiyle üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak, nihayetinde hak ettiği, layık olduğu, hasretle beklediği başarıya kesinlikle ulaşacaktır. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır. Çalışma bizden mükafat millettendir. Türk ve Türkiye Yüzyılına kutlu bir adım atılacak, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun muazzam zaferiyle taçlanacaktır. TBMM’de güçlü MHP, güçlü Cumhur İttifakı milli iradeyle tecelli edecektir” ifadelerini kullandı.

 
Palandöken’de kar ve tipi etkili oldu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kararlıyız'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Adaylığa itiraz akıl tutulmasıdır’
Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı ...
Şentop: ‘Hukuken hiçbir sorun yok’
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
AK Parti’de mülakat süreci başlıyor
AK Parti'de milletvekili aday listelerinin belirlenmesi amacıyla alt komisyondaki ...
 
YRP’de 24 aday adayı yarışacak
2018 yılında kurulan ve ilk kez seçimlerde boy gösterecek olan Yeniden ...
Küçükoğlu esnafla istişare etti
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, esnaf ziyaretine çıktı, ...
'Bu büyük yıkımın üstesinden geleceğiz inşallah’
Şentop, "Yaşamış olduğumuz büyük bir deprem sebebiyle bölgedeki kardeşlerimizin ...
 
Bahçeli gündemi değerlendirdi
Bahçeli, “Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle ...
Aydemir: '14 Mayıs’ta Milli feraset galip gelecektir’
Milletvekili Aydemir, ‘Şükür ki milletimiz hakikatleri görüyor ve şükür ...
Yurdagül:  ‘Bizim kavgamız beka kavgası’
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Yeni Türkiye’nin yüzyılında Erzurum’u ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri