Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
İngiltere, 60 yıl sonra Dünya Kupası'nda madalya aldı
İngiltere, 60 yıl sonra Dünya Kupası'nda madalya aldı
Fransa'da Didier Deschamps dönemi sona erdi
Fransa'da Didier Deschamps dönemi sona erdi
En iyi poster sunumunda  Dünya 1'incisi oldular
En iyi poster sunumunda Dünya 1'incisi oldular
'Bunların nefesi yeter mi?'
'Bunların nefesi yeter mi?'
Özdemir Erzurum kamu yatırım projelerini açıkladı
Özdemir Erzurum kamu yatırım projelerini açıkladı
HABERLER>EKONOMİ
10 Nisan 2014 Perşembe - 16:54

Aziziye için kurumsal işbirliği

Aziziye ilçesindeki kamu kurumları her ay farklı bir kurumun ev sahipliğinde bir araya gelerek, ilçede yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişare ediyorlar.

Aziziye için kurumsal işbirliği

ERZURUM (İHA) - Aziziye ilçesindeki kamu kurumları her ay farklı bir kurumun ev sahipliğinde bir araya gelerek, ilçede yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişare ediyorlar.

 Aziziye ilçesinde geleneksel hale getirilen kurum müdürleri istişare toplantıları sürüyor. Aylık olarak düzenlenen toplantıların bu ayki ev sahipliğini Halkbank Dadaşkent Şubesi üstlendi. Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen toplantıya Aziziye Kaymakamı Zafer öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Emniyet Müdürü Necip Bulut, Halkbank Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım, Dadaşkent Şube Müdürü Bülent Pesen ile ilçedeki kurum amirleri katıldı.

ÖZ BRİFİNG ALDI

Kaymakam Öz, ilçedeki çalışmalar hakkında kurum amirlerinden brifing alırken, başta kardeş okul projesi olmak üzere, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalli İdareler seçimlerinin ilçede huzur içerisinde gerçekleştiğini dile getiren Kaymakam Öz, toplantıya katılan güvenlik güçlerine ve görev yapan birim amirlerine teşekkür etti. Kurumlar arası diyaloğun önemine vurgu yapan Kaymakam Öz, “Kurum amirleriyle bir masa etrafında toplanmamız, hizmetlerin düzenli ve intizamlı bir şekilde yürümesine vesile oluyor. Heyecanımız aynı oranda olacak ve yüreklerimiz bir atacak ki, yaptığımız çalışmalarda hedefe birlikte varalım. Tek ve güçlü bir sesin çıkması çok önemli. Kurumlar olarak belediyemizle birlikte ortak yürüteceğimiz faaliyetler, ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine ivme kazandıracaktır.” dedi.

ORHAN’IN AÇIKLAMASI

 Toplantıya belediye başkanı olarak ilk kez katılan Muhammed Cevdet Orhan da, seçimlerle birlikte belediyenin hizmet alanının genişlediğini, kaymakamlığa ait olan bazı işlerin de belediyeye devredildiğini hatırlatarak, bu süreçte kaymakamlık ve diğer kurumlarla işbirliği ve istişarenin büyük önem arzettiğini ifade etti. Belediyenin üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğinin altını çizen Başkan Orhan, belediyenin devraldığı çalışmalarla ilgili de ilgili kurumların, bilgi, deneyim ve tecrübelerinden faydalanacaklarını vurguladı.

İlçede bir çocuk meclisi kurulacağını da kaydeden Başkan Muhammed Cevdet Orhan, bu konuda da kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde çalışmak istediklerini belirtti.

 Aziziye ilçesindeki kurumlararası koordinasyon toplantısı Mayıs ayında da Aziziye Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

 
Kılıç, Çat Müftülüğü’ne atandı
 
‘Sekmen Erzurum'un çehresini değiştirecek’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orman emval satışına rekor katılım
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü Yılı ilk ...
Marangoz ve Mobilyacılar sorunlarını paylaştı
İHSAN KUMRU-Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanlığı üyeleri ile bir ...
Büyükşehir’de ekonomi istişaresi
Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Başkanı ...
 
Nereden, nereye gidiyoruz?...
MAHMUT AKDAĞ-TÜİK Motorlu Kara Taşıtları istatistikleri üzerinden yapılan ...
DATAE’den Tarım Zirvesi
İHSAN KUMRU-Tarım 2.Bölgesel Grup toplantısı Erzurum’ da gerçekleştirildi. ...
Memur-Sen açlık sınırını açıkladı
Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 121.044 TL, yoksulluk ...
 
Mahallebaşı Semt Garajı yenilenecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen 1986 yılında Belediye Başkanı Necati ...
Erzurum Havalimanı irtifa kazandı
MAHMUT AKDAĞ-DHMİ Mart ayı verilerini paylaştı. Erzurum Havalimanından ...
Erzurum ihracatta bir ilki yaşıyor
İHSAN KUMRU-Erzurum’dan yurt dışına lokum ihracatı yapılıyor. 1992’de ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bitti Oldu…
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
15 Temmuz Sıradan Bir Gün Değildir..
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!'
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Dede Korkut'u Anlamak, Ortak Geleceği İnşa Etmektir
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Erzurum'un Sessiz Golü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri