Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ESKİ’den Tekman mesaisi
ESKİ’den Tekman mesaisi
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
HABERLER>SİYASET
28 Nisan 2023 Cuma - 14:26

Aziziye’de 14 Mayıs seferberliği

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar Aziziye ilçesinde de sürüyor.

Aziziye’de 14 Mayıs seferberliği

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar Aziziye ilçesinde de sürüyor. Yüzölçümü itibariyle Erzurum’un en büyük merkez ilçesi olan Aziziye’deki seçim çalışmalarına köy/mahalle ziyaretleriyle katkı sunan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hafta başından bu yana tam 25 yerleşim biriminde temaslarda bulundu. Mahalle ziyaretlerinin bir kısmını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le birlikte gerçekleştiren Orhan, kimi zaman da ilçeyi ziyaret eden milletvekili adaylarına eşlik etti. Aziziye’ye bağlı mahallelerde hem yeni sezonun planlamasını yapan ve hem de 14 Mayıs için seçmenlerden destek isteyen Orhan, “Türkiye genelinde olduğu gibi, şehirlerimizde ve köylerimizde de hizmetlerin devamı ancak Cumhur İttifakı ile mümkün olabilecektir” mesajını verdi.
4 Günde 25 Köy Ziyareti
Ramazan ayının son günlerini ve bayramı Hatay’daki depremzedelerle birlikte geçiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bayram tatilinin hemen ardından köy buluşmalarının startı verdi. Başkan Orhan, Pazartesi gününden bu yana ilçeye bağlı Yarımca, Adaçay, Tınazlı, Sakalıkesik, Ağören, Söğütlü ve Aşağı Yenice, Atlıkonak, Alaca, Tebrizcik, Demirgeçit, Çiğdemli, Dağdagül, Alaybeyi, Emrecik, Paşayurdu, Kayapa, Gelinkaya, Yoncalık, Serçeme, Sorkunlu, Eğerti, Rizekent, Çıkrıklı ve Başçakmak mahallelerini ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden bir kısmını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le gerçekleştiren Aziziye Belediye Başkanı Orhan, bazı köy temaslarını da milletvekili adaylarıyla sürdürdü.
Sekmen ve Orhan Köylerde
Aziziye Belediye Başkanı Orhan, dün de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le birlikte 7 mahalleye adeta çıkarma yaptı. Gelinkaya, Yoncalık, Serçeme, Sorkunlu, Eğerti, Rizekent, Çıkrıklı ve Başçakmak mahallelerinde Aziziyeli vatandaşlarla bir araya gelen Sekmen ve Orhan, yeni sezon planlamasını yapıp, çalışmalarda gelinen son durumu da yine birlikte değerlendirdi. Aziziye sakinlerinin talep, beklenti ve görüşlerini tek tek kayda geçen başkanlar, 14 Mayıs seçimlerine vurgu yapmayı da ihmal etmedi.
“Aziziye Cumhur’un yanında”
Aziziye’deki mahalle buluşmalarına ilişkin olarak bir değerlendirmede bulunan Başkan Muhammed Cevdet Orhan, şunları kaydetti:
“Sürekli temas halinde bulunduğumuz ve sık sık ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde bu hafta da bir dizi program gerçekleştirdik. Mahalle statüsü kazanmış olan köylerimizin beklentileri bizim için hep öncelikli oldu; bu bağamda yeni sezon planlamasını da yapıyoruz. Diğer yandan kırsalda yaşayan hemşehrilerimizle yaklaşan seçimler üzerine istişarelerimiz de oluyor. Gittiğimiz her mahallemize Sayın Cumhurbaşkanımızın hususi selamlarını götürüyor, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakımız için destek istiyoruz. Hamdolsun, Aziziye’miz bütün köyleriyle birlikte Cumhurbaşkanımızın yanında, Cumhur İttifakı’nın yanında. Kaldı ki, Türkiye’nin tamamında esen, haliyle şehirlere, ilçelere ve köylere kadar etkisini gösteren hizmet ve kalkınma seferberliğinin devamı, yine Cumhur İttifakımızın iktidarını sürdürmesiyle mümkün olacak. 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah yeni bir dönemi, Türkiye Yüzyılını başlatmış olacağız”

 
Aydın Pasinler ve Aziziye ilçelerindeydi
 
Kürtlerin en büyük düşmanı PKK-PYD-YPG
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın Pasinler ve Aziziye ilçelerindeydi
MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili ...
Çakır’dan Narman istişaresi
MHP 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Musa Çakır, seçim çalışmalarına ...
Macit, Oltulularla buluştu
MHP 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit, ...
 
MHP’ye katılımlar devam ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) Erzurum’da katılımlar sürüyor.
Erbakan, Arnavutköy’de dadaşlarla buluştu
Erzurum'un kalabalık ailelerinden olan Çarıkçılar ailesi ile buluşan Erbakan, ...
Akşener’den 15. Cumhurbaşkanı gafı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs’ta başbakan olacağını ...
 
Kurtulmuş: 'Geriye dönüş asla olmaz'
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Cumhurbaşkanlığı sisteminden ...
Oktay: 'Tüm Türkiye’yi kucaklaştırmanın peşindeyiz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “85 milyon vatandaşıyla tüm Türkiye’yi ...
Oktay: 'Erdoğan'ın hepimizin gönlünde ayrı bir yeri var'
Oktay, 'Erdoğan'ın hepimizin gönlünde ayrı bir yeri var. Cumhurbaşkanımız ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri