Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>BÖLGEDEN
24 Kasım 2022 Perşembe - 11:54

Aziziye Belediyesi’nden bir ilk daha

Aziziye Belediyesi, ilçede yine bir ilke imza attı. Belediyeye tahsisli olan mezbaha, özel sektör işbirliğiyle adeta et entegre tesisine dönüştürüldü.

Aziziye Belediyesi’nden bir ilk daha

Aziziye Belediyesi, ilçede yine bir ilke imza attı. Belediyeye tahsisli olan mezbaha, özel sektör işbirliğiyle adeta et entegre tesisine dönüştürüldü. Büyük ve küçükbaş hayvanların kesiminin yanı sıra hayvansal ürünlerin neredeyse tamamının değerlendirildiği tesis, perakende satışlara ise Dadaşkent’te açılan satış mağazasında başladı.
Aziziye Et Entegre ismini taşıyan satış mağazası, dualarla hizmete açılırken, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise, ocak başına geçti ve pişirdiği etleri davetlilere ikram etti. Dadaşkent’teki satış mağazası açılışında birbirinden renkli görüntüler oluşurken, piyasaya göre çok daha ekonomik fiyatlarla satışa sunulan et ve et ürünleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Atıl Mezbaha Entegre Tesis Oldu
Aziziye Et Entegre satış noktasının açılışına Aziziye Belediye Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Kaymakamı Abdulkadir Çelik’le birlikte katıldı. Kurban kesilerek yapılan açılış öncesinde bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, katma değer ve istihdam vurgusu yaptı. 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde Aziziye Belediyesine tahsisli kesimhaneyi özel sektör işbirliğiyle modernize ettikleri bilgisini veren Başkan Orhan, “Bir nevi atıl durumdaki bu kesimhaneyi yeniden faaliyete geçirilecek şekilde işletmecilerimizle revize ettik, yeni ekipmanlarla donattık. Şimdi bu kesimhane ilçemiz ölçeğinde et entegre tesisine dönüştü” dedi. İstihdam konusunda ortaya koydukları hassasiyetin karşılığını aldıklarını ve tesiste şu anda 23 kişinin çalıştığını kaydeden Orhan, “Süreçte ilçemiz sakinlerinin et ve et ürünlerini hem kaliteli ve hem de ucuza tüketebilmelerine özen gösterdiğimiz için satış noktaları oluşturulmasını da sağladık. Bu mağaza da, attığımız işte bu adımlarımızdan birisi oldu. Bu satış noktasında vatandaşlarımız her türlü et ve et ürününe ulaşabilecek” diye konuştu.
Orhan Et Pişirdi, Tadım Yaptırdı
Kaymakam Çelik’in de, ilçe ekonomisine değer kazandıran girişim için Aziziye Belediye Başkanı Orhan ve işletmecilerine teşekkür etmesinin ardından açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Satış mağazasının gezilmesinin ardından ocak başına geçen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, davetliler için et pişirdi, ikramda bulundu. Açılışa katılan Dadaşkent sakinlerinin yanı sıra otobüs duraklarında bekleşen vatandaşları da unutmayan Başkan Orhan, pişirdiği etleri kendi elleriyle ikram etti, Aziziye Et Entegre mamulü olan etlerin tadına baktırdı. Aziziyeli vatandaşlar, Dadaşkent’te kurumsal bir et satış mağazasının hizmete açılmış olmasından mutluluk duyduklarını ifade ederken, Başkan Orhan ise, bir sonraki satış mağazasının Ilıca’da açılacağını müjdeledi.

 
Oltu İHL’den örnek etkinlik
 
Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 Operasyonu başladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erkan Erinkarlı 25 Kasım 2022 Cuma 19:37

Sayın Başkan Zaten Senin İlçende Kaliteli Günlük ET Satılyordu Bundan Haberiniz Yokmuki Beyanatınızı Odaklı Olarak Yapıyosunuz Esnafınızın içerisinde Kalitesiz İş Yapan Yok Bunu Bilmenizi İsterim Ucuza Gelince Orası Bildiğim Kadarıyla Belediyeniz Bünyesinde Olan İşletme Değil Şahıs Olarak Açıldı

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gurbetten Sıladaki 1000 öğrenciye destek
Hollanda'da yaşayan Gurbetçi hayırsever iş insanı Gökhan Gür, Oltu İlçe ...
Körfez'den Çat'a dostluk köprüsü
Kocaeli’nin Körfez Belediyesi ile Erzurum’un Çat Belediyesi bir araya geldi.
Bozan’dan ilçelere ziyaret
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı, güney ilçelerinde teşkilatları ...
 
Kirişci tarih verdi
Artvin’in Yusufeli ilçesinde yapımına 9 yıl önce başlanan Türkiye’nin ...
Tarihi atılıma saatler kaldı
Çoruh Nehri üzerine inşa edilen Türkiye’nin birinci, dünyanın beşinci ...
Eyfel Kulesi ile aynı yüksekliğe sahip
Çoruh havzası üzerinde inşa edilen Türkiye’nin birinci, dünyanın beşinci ...
 
Çoruh Vadisinde bir şaheser yükseldi
Kurum, Çoruh Nehri üzerinde yapımı tamamlandığında kemer baraj sınıfında ...
Doğu’da Van Gölü ile Doğu Ekspresi rekabeti
Sonbahar aylarında muhteşem manzaralar eşliğinde yolculuk imkanı sunan ...
Kar ve tipi ulaşımı aksattı
Ardahan'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi, Ardahan-Şavşat ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri