Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
28 Nisan 2022 Perşembe - 01:19

Aydemir: ‘Dadaşlar dünyaya nizam verecektir’

Sadettin Akatay’ı rahmetle yad eden Milletvekili Aydemir, O’nun: ‘Dadaş çelik bir yaydır, onu germeye gelmez/Çağlayan bir sel olur, dağlara da baş eğmez/Yayla bulutu gibi yükselir yavaş yavaş/Sonra birden sel olur, köpürür coşar Dadaş. ‘ dizelerini aktararak dadaşlığı tarif etti.

Aydemir: ‘Dadaşlar dünyaya nizam verecektir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir CHP Grup Başkanvekili Özel’e sert tepki vererek, ‘Yemin olsun! Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı  hep zirvelerde tutacağız. Yemin olsun! kılına zarar vermeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. ‘ dedi.

İHANETTEN ÖTE İSİM VERMEK GAFLETTİR

TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme ilişkin tespitlerini paylayan Milletvekili Aydemir, ‘Gezi Olaylarını masum gösterme çabaları ihaneti perdeleme girişimidir” dedi. Aydemir, ‘Bu ülkenin 200 Milyar Dolarına mal olan, bütün iktisadi kodları alt üst eden bu girişime ihanetten öte isim vermek gaflettir. ‘ kaydını düştü.

MUHALEFETİN ÜLKE İÇİN ÜRETTİKLERİ ZERRE BİR DEĞER YOK

Bir gazetecinin, ‘Kılıçdaroğlu kavga edeceğiz diyor ne dersiniz?’ sualine cevap veren Milletvekili Aydemir, ‘Hayatları kavga, yalan ve iftira… Bugüne kadar bu ülke için ürettikleri zerre bir değer yok! ‘ diye konuştu.

‘DAHASINI YAPMALIYIZ’

Yine bir gazetecinin ‘Ermeni iddialarına yeterince tepki verebiliyor muyuz?’ sorusuna karşılık veren Milletvekili Aydemir, ‘AK Parti iktidarlarıyla birlikte ön almaya, had bildirmeye başladık. Dahasını yapmalıyız. Soykırımın esaslısını Ermeni çeteleri milletimize yaşatmıştır’ vurgusunu paylaştı

AYDEMİR’DEN ŞAİR AKATAY’A VEFA

1944 yılında hakkın rahmetine kavuşan Bar Şiirinin müellifi edip Sadettin Akatay’ı rahmetle yad eden Milletvekili Aydemir, O’nun: ‘Dadaş çelik bir yaydır, onu germeye gelmez/Çağlayan bir sel olur, dağlara da baş eğmez/Yayla bulutu gibi yükselir yavaş yavaş/Sonra birden sel olur, köpürür coşar Dadaş. ‘ dizelerini aktararak dadaşlığı tarif etti.

AYDEMİR’DEN DADAŞ’ı TAKDİM

Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşı tarif ettiğimizde, esaslı bir kayıt düşüyoruz; vatanseverliğin en alası, diyoruz. İşte böyle bir isim 1944 yılında vefat etti.  Bar şiirinin müellifi Sadettin Akatay. Bar şiiri, vatanseverliğin ne olduğunu mısra mısra, satır satır ortaya koyan bir şaheserdir. Her dadaş yüreğinin terennüm edildiği bir şiirdir. Bütün Dadaşlar Bar Şairini yüreklerinde yaşatıyor. Onu rahmet ve minnetle anıyoruz. Altını çizerek vurguluyoruz ki, dadaşlar bu vatan topraklarında bütün dünyaya nizam verecektir. ‘ dedi

AYDEMİR GEZİ OLAYLARINI HATIRLATTI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Gezi Parkı olaylarını hatırlatarak, bağımsız Türk mahkemelerinin kararını verdiğini söyledi. Aydemir, Gezi olaylarının, milletin birliği ve dirliğine yönelme olduğunu dile getirerek, "Bunlar, bu milletin 200 milyar dolarına mal oldular. 3-5 ağacı bahane edip ülkenin altını üstüne getirmeye çalıştılar. Dirayetli bir lider olmasaydı ne olurdu, nereye varırdı?" diye konuştu.

‘BUNLAR YETERLİ İHANET DEĞİL Mİ?’

Gezi olaylarından sonra döviz kurları ve faizlerin yükseldiğini anlatan Milletvekili Aydemir, "Bunlar yeterli ihanet değil mi? Neyin hesabı yapılıyor? Sırf siyasi ikbal uğruna hakikatleri tersyüz etmek kime ne fayda sağlar? Aportta bekleyen vatan hainleri var, bunları biz biliyoruz. Bunların yelkenine rüzgar taşımak kime fayda sağlar?" ifadelerini kullandı.

‘ERDOĞAN'I HER DAİM EN ZİRVELERDE TUTACAĞIZ’

"15 Temmuz darbe girişimi" ile "Gezi Parkı olayları"na ilişkin davanın karara bağlanmasının ardından açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in kullandığı ifadelere tepki gösteren Aydemir, "Dün bir grup başkanvekili çıkmış, 'ant olsun' deyip Sayın Cumhurbaşkanımızı tehdit ediyor. Hadi oradan densiz, terbiyesiz, saygısız. Sen bu milletin en zirve ismini bu şekilde tehdit edemezsin. Yemin olsun, Recep Tayyip Erdoğan'ı yaşadığı sürece en zirvelerde tutacağız. Onun kılına zarar vermeye çalışanlara yemin olsun ki geçit vermeyeceğiz. ‘ dedi

HADLERİNİ BİLDİRİRİZ

Milletvekili Aydemir, ‘Bu millet uyandı, kendisine bir lider buldu, bir yol açıldığını gördü. Bu millet yeniden eski o haşmetli günlerine döndü. Sizin zelil, alil hallerinize döndüremeyeceksiniz. Edepsizliğin bu kadarına yeter. TBMM'de, 'Soykırım vardır.' diyenlerle kol kola girenler, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu neviden ant içerek tehdit yöneltemezler. Yönetirlerse milletçe hadlerini bildiririz." diye konuştu.

 
Özer: "Eğitimde devasa bir dönüşüm yaşandı"
 
ATAUNİ’de Alan Odak Koordinatörleri toplandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karataş’tan Kadir Gecesi mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama ...
'Sözde soykırımı tanıyanın yeri TBMM olamaz'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu çatı ...
Yıldırım: ‘Yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz’
Yıldırım, 'Tedbirler de tek tek alınıyor. Yolları böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. ...
 
MHP’den Şükrüpaşa istişaresi
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş partililerle birlikte Şükrü Paşa semtinde ...
Çelik’ten Biden'in açıklamasına tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarına ...
 Kılıçdaroğlu’na Kamil Aydın tepkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, CHP Genel ...
 
Aydemir’den HDP’e sert tepki
HDP’in verdiği yasa teklifine sert tepki gösteren Milletvekili Aydemir,’ ...
Aydemir Bakü’de TÜRKPA toplantısına katıldı
Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi(TÜRKPA) Bakü’de toplandı. ...
Sekmen’den 23 Nisan 1920 Ruhu vurgusu
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri