Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor FK, Adem Eren Kabak’ı Transfer Etti
Erzurumspor FK, Adem Eren Kabak’ı Transfer Etti
Erzurum Havalimanı Haziran 2025 Trafik Rakamları Paylaşıldı
Erzurum Havalimanı Haziran 2025 Trafik Rakamları Paylaşıldı
Erzurum’da Kur’an Kursu Öğrencilerine Buz Pateni Eğitimi
Erzurum’da Kur’an Kursu Öğrencilerine Buz Pateni Eğitimi
Erdoğan: Terör Sorunu Sona Eriyor
Erdoğan: Terör Sorunu Sona Eriyor
Kamu Kurumlarında Yeni Atamalar
Kamu Kurumlarında Yeni Atamalar
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
9 Mart 2019 Cumartesi - 09:22

Atatürk Üniversitesi, Doğu Anadolu Kariyer Fuarında

Doğu Anadolu Bölgesinde, bölgesel çapta düzenlenen ilk kariyer fuarı olma özelliği taşıyan “Doğu Anadolu Kariyer Fuarı” kapılarını açtı.

Atatürk Üniversitesi, Doğu Anadolu Kariyer Fuarında

Doğu Anadolu Bölgesinde, bölgesel çapta düzenlenen ilk kariyer fuarı olma özelliği taşıyan “Doğu Anadolu Kariyer Fuarı” kapılarını açtı. Atatürk Üniversitesinin birçok birimiyle katılım sağladığı fuarın açılışında Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı da yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin öncülüğünde, Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen “Doğu Anadolu Kariyer Fuarı”, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde başladı.

Fuarın açılışına Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın yanı sıra, Erzurum Valisi Okay Memiş, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu ile Selami Altınok, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ile bölge üniversite rektörleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Doğu Anadolu Bölgesinde, bölgesel çapta düzenlenen ilk kariyer fuarı olma özelliği taşıyan fuar, çeşitli sektörlerden firmalarla üniversite öğrencilerini bir araya getiriyor. Fuarda firma kurum ve kuruluşların yanı sıra aralarında organizasyon paydaşı olarak yer alan Atatürk Üniversitesinin de bulunduğu Doğu Anadolu Bölgesinden on katılımcı üniversite de yer alıyor.

Atatürk Üniversitesi Doğu Anadolu Kariyer Fuarına Çıkarma Yaptı

Doğu Anadolu Kariyer Fuarıyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bölgesel ölçekte düzenlenen bu fuarın çıktılarının oldukça verimli olacağına inandığını belirtti. Etkinliğin başta üniversitelerde öğrenim gören ve mezun olmuş öğrenciler olmak üzere, ortaöğretim kurumları öğrencilerinin de kariyer planlamalarına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Çomaklı fuarda, ülkemizin önde gelen sektörlerinin öğrencilerle buluşma fırsatı bulacağı, bunun da ülkemizdeki yetişmiş insan gücü kaynaklarının daha verimli kullanılmasına büyük katkılar sağlayacağı kanaatinde olduğunu söyledi.

Atatürk Üniversitesi fuara; Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Merkezi, Açıköğretim Fakültesi, ATA Teknokent, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAUZEM) ve birçok öğrenci kulübüyle büyük ölçekli bir katılım sağladı.

 
ATAUNİ’de ‘2023 Eğitim Vizyonu’ konuşuldu
 
KUDAKA’dan turizmde Rusya yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MTM Ekonomik gündemi aktardı
Medya Takip Merkezi (MTM), Şubat ayında ekonomi gündemini oluşturan başlıkları açıkladı.
Doğanşafak, Gizli Örgütlerin Dünyayı Dizayn Planlarını anlattı
ETÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ...
ATAÜNİ’den tarım yoğunlaşması
Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi ...
 
Çılgın Türkler’ in Erzurumlu Nafiz’i TÜBİTAK projesi oldu 
Öğrenciler okullarına ismi verilen Milli mücadelemizin gizli kahramanlarından ...
Erzurum 25 proje ile temsil edildi
TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi Erzurum’da düzenlendi. 
Sekmen’e Bilim Merkezi talebi sunuldu
Sekmen’in seçim gezileri sırasında Jeofizik Mühendisleri Oda Başkanı Rufai ...
 
Erzurum’da evlilik azaldı, boşanma çoğaldı..!
MAHMUT AKDAĞ - Erzurum’da 2018 yılı ölçeğinde, bir önceki döneme göre ...
“Tabyaların Jeostratejik Analizi Projesi” birinci oldu
Erzurum Özel Bilge Koleji öğrencileri, Erzurum Tabyalarının jeostratejik ...
Beşiktaş’ta İzmirliler, Arnavutköy’de Erzurumlular
CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in düzenli olarak hazırladığı Gayrimenkulün ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri