Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Yeşilay Erzurum, 2025 Türkiye birincisi oldu
Yeşilay Erzurum, 2025 Türkiye birincisi oldu
T. Süper Lig'de 5 - 6. hafta programları açıklandı
T. Süper Lig'de 5 - 6. hafta programları açıklandı
Yücelik, Seçim İrtibat Ofisi’ni açtı
Yücelik, Seçim İrtibat Ofisi’ni açtı
Erzurum Adliyesi’nde Adli Yılı açılışı
Erzurum Adliyesi’nde Adli Yılı açılışı
Gözyaşlarıyla uğurlandılar
Gözyaşlarıyla uğurlandılar
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
3 Ocak 2017 Salı - 16:24

'Öncelik Anayasa Değişikliği'

AK Parti Erzurum Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Zehra Taşkesenlioğlu, kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa hakkında vatandaşı bilgilendiriyor.

 Öncelik Anayasa Değişikliği

AK Parti Erzurum Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Zehra Taşkesenlioğlu, kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa hakkında vatandaşı bilgilendiriyor.
Hafta sonlarını memleketi Erzurum’da geçiren Taşkesenlioğlu, kar yağışı ve soğuk havaya rağmen ilçe ziyaretlerinin yanı sıra ev ev dolaşarak halkla birebir temas sağlıyor.
AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun yoğun hafta sonu mesaisi içinde ilçe gezileri, teşkilat mensupları ile görüşmeler, muhtarlar ile toplantılar, dernekler, sendikalar, kooperatifler, kamu kurum ziyaretleri, basın kuruluşlarının temsilcileri ile istişareler ve ev gezileri yer alıyor.
İspir ve Pazaryolu ilçelerini ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu burada ilçe teşkilatı ve halkla görüşerek muhtarlar ile bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Taşkesenlioğlu, çözümler konusunda istişarelerde bulundu. Kadın kolları ile de görüşen Taşkesenlioğlu, yoğun temaslarının ardından vatandaşların evlerini kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni anlattı.
Evimize vekil gelmiş
Kapıyı açtıklarında karşılarında şehrin vekilini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getirerek, “ Sayın vekili evimizde görünce çok şaşırdık. Önceleri siyasiler seçimden seçime oy istemek için kapımızı çalardı. Bu kez öyle olmadı. Artık sorunlarımızı dinleyen, görüşlerimize kulak vermek için evimize gelen, bizi önemseyen ve değer veren bir milletvekilimiz var. Rabbim çalışma azmini artırsın, çok heyecanlı ve samimi bir insan. Özellikle son gelişmeler ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında aklımızda ki soruları sorduk, kendisi de içtenlikle cevapladı” diye konuştular.
Kötü hava koşullarına aldırış etmeden vatandaşların evlerini gezerek referandum öncesi halkı bilinçlendiren AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, yoğun programı içinde şehit aileleri ve hasta ziyaretlerini de unutmadı. Yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Taşkesenlioğlu, ardından kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile görüşerek yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı.
Taşkesenlioğlu’nun programı; AK Parti İl başkanlığı, KUDAKA, Erzurum TÜRK-İŞ Şube Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü ziyaretleri ile devam etti.

 
Ümmetin gençleri sabah namazında buluştu
 
ETSO Öz'ü ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kürkçüoğlu’ndan 2 eser
M.COŞKUN-Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim ...
Doğan; “80 yıl sonra Akif”i anlattı
“80 Yıl Sonra Mehmet Akif” konferansı Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi salonda yapıldı.
Erzurum KOSGEB'e bin 854 başvuru
Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği için Erzurum’da KOSGEB’e Bin ...
 
En düşük artış Erzurum Bölgesinde
Konut Fiyat Endeksi 2016 yılı Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0,47 ...
ETSO'dan ABİGEM yaklaşımı
ETSO AB Bilgi Merkezi bilgilendirme standı açtı
ETÜ’den Mucit Bank Projesi
Prof. Dr. Şahin, ETÜ-DAP işbirliği ile yakın zamanda hayata geçirilecek ...
 
Atatürk Üniversitesi'nden San Diego State açılımı
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik ...
ETÜ'de inovasyon gündemi
Erzurum Teknik Üniversitesi’nde “İnovasyonda Yeni ve Kolektif Formlar” konulu seminer düzenlendi.
Bilgin Sarıkamış Harekatını anlattı
'Sarıkamış Harekatı' konulu anma programına katılan Tarihçi-Yazar İsmail ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Çilenin Bitmeyeni
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor ve Bilgilendirme Yaklaşımı!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri